reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Ha ha ha trafiłas w dziesiątkę z tą książeczką Kinuś

Joanko no a jaaaaaaaaaak!Jak KUba Guzik to i maszynista Łukasz musi być

;-) ;-) ;-) :-D :-D Lukasz chodzi w paputkach LEMIGO< które dostępne są w prawie kazdym sklepie obuwniczym

reklama
Joanno fajny pomysl z tym konikiem bujanym. Tez o tym myslelismy ale narazie odpada bo tutaj sie nie zmiesci. Wiec pomyslimy jak juz sie do naszego domku przeniesiemy.

Jula jakiego teletubisia dostala. Zwyklego pluszaka czy tego grajacego ??

Ja mam ochote na tego teletubisia grajacego ale traz z kaska krucho. I wole cos fajniejszego kupic. Ale jak bedzie kaski troszke wiecej to pomysle o tym teletubisiu bo corcia tez za nim szaaleje.

Martusia my zastanawialismy sie nad paroma wzorami konikow ale wybralismy wlasnie ten.Mieszkanko tez mamy bardzo malutkie..taki magazyn ale ona szaleje jak widzi konika wiec chyba na niego sie skusimy.Teletubisia dostala nie grajacego.Miala do wyboru i wybrala przytulasnego pluszaczka:-) kosztowal o polowe taniej wiec zaoszczedzilismy..hihihi..moze MIkolaj jej przyniesie grajacego..:-D

Joanno w przychodni u mojego taty jest taki drewniany renifer i Majka uwielbia sie na nim bujac, chyba z Ikei i jest maly;-)

Martusiu chyba jak bede w przyszlym tygodniu w Silesi to zajrze do Deichmanna, a nie wiesz jak zapinane sa te butki, bo mi chodzi o jakies zaczepy, guziki metalowe, byle nie rzepy:no: ;-)

Joanno konik swietny.
My mamy identyko zabawke ale w postaci tygryska
146754460_4

Antek jest nim zachwycony,tylko jak dla mnie slabo sie buja...
Ale dla niego nie musi mocno:laugh2:

reklama
Martusiu chyba jak bede w przyszlym tygodniu w Silesi to zajrze do Deichmanna, a nie wiesz jak zapinane sa te butki, bo mi chodzi o jakies zaczepy, guziki metalowe, byle nie rzepy:no: ;-)

Misiako te paputki zapinane sa na taki metalowy uchwyt do ktorego wchodzi paseczek (tak jak koreczek opisala :-) ) Ja mialm takie zapiecie przy paputkach i nie odpinaly sie.

My jedziemy jutro do Silesi w Katowicach. Podobno sa tam Mikolajki wiec moze jakies ciekawe rzeczy beda dla naszych maluszkow :tak: :-)

Jakbys sie zdecydowala to daj znac. To moze na jaks kawke sie spotkamy czy piwko :-) :-) :-)

Anineczko fajny tygrysek :-)

Do góry