reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

przenoszac temat o fotelikach z WRZESNIA pochwale sie naszym zakupem
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=110928797
http://www.ramatti.com.pl/foteliki_venus.php?lang=pl

wybralismy kolor Marine2, jest welurowy i ma fajny hafcik :)
a odkad go zobaczylam na zywo to jestem coraz bardziej zadowolona
ma zapiecie takie jak w najlepszych fotelikach firmowych, wysokie boki, solidne i estetyczne wykonanie
i przede wszystkim solidne umocowanie pasow samochodowych
do tego cena jest przystepna
takze dla tych ktorzy sie nad tym fotelikiem zastanawiali polecam serdecznie ;D

reklama
Mnie przekonuje ten

http://www.allegro.pl/item117627613_maxi_cosi_tobi_puntino_gratis_pilot_i_wysylka_.html

bo ma 5 mozliwosci regulowania pozycji, co przyda sie na dluzsze trasy jak Maja bedzie chciala spac, ten pilot do zabawy tez jest ok. Jak sprzedamy ten fotelik, ktory mamy z chicco to dolozymy do niego mniej wiecej tyle co Ineczka do swojego.
Jeszcze szukam, ale chyba nie zmienie zdania, tym bardziej ze maxi cosi wygrywa rankingi bezpieczenstwa ;D ;D ;D

Ineczko my też mamy ramatti, ale w panterkę:)
i faktycznie fotelik super, zwłaszcza że kosztuje niedużo (w porównaniu z roamerem:p) a jest mniej więcej tej samej klasy
btw. w trzech sklepach trzej sprzedawcy radzili nam żeby kupić właśnie ramatti a nie romera, bo ten drugi jest taki sam, ma tylko więcej atestów
i za te atesty właśnie tyle się płaci

kangurki pisze:
Ineczko my też mamy ramatti, ale w panterkę:)
i faktycznie fotelik super, zwłaszcza że kosztuje niedużo (w porównaniu z roamerem:p) a jest mniej więcej tej samej klasy
btw. w trzech sklepach trzej sprzedawcy radzili nam żeby kupić właśnie ramatti a nie romera, bo ten drugi jest taki sam, ma tylko więcej atestów
i za te atesty właśnie tyle się płaci
w panterke, taki dziki ;D
a dopiero jak fotelik przyszedl to sie dowiedzialam, ze te foteliki ramatti przechodzily pomyslnie jeszcze testy przy 70km/h, a nie tylko 50km/h jak wszystkie obowiazkowo :)

wiecie co, jak my dziś ten wypadek mieliśmy to sobie uświadomiłam że bez fotelika to Maks teraz by w szpitalu pewnie leżał
niby nic poważnego, ale jak samochód na nas z tyłu najechał to Maks nawet w foteliku prawie walnął głową o siedzenie z przodu
a ja go czasem trzymam na kolanach jak się drze, teraz wiem, że zawsze będzie w foteliku

My też statramy się nie wyjmować Maćka z fotelika w czasie jazdy, chociaż czasami jak jedziemy mało uczęszczanymi drogami a on płacze, niestety dajemy się sterroryzować.

reklama
kangurki pisze:
wiecie co, jak my dziś ten wypadek mieliśmy to sobie uświadomiłam że bez fotelika to Maks teraz by w szpitalu pewnie leżał
niby nic poważnego, ale jak samochód na nas z tyłu najechał to Maks nawet w foteliku prawie walnął głową o siedzenie z przodu
a ja go czasem trzymam na kolanach jak się drze, teraz wiem, że zawsze będzie w foteliku

O tym samym pomyslalam jak przeczytalam Twoja wiadomosc na Wrzesniu.
Ja tez czasami wyciagam Dawidka z fotelika - gdy zaczyna plakac jakby go ktos ze skory obdzieral. Zal mi go wtedy, no bo na dodatek jeszcze taki spocony z tego placzu - i go wyciagam... Denerwuje sie wtedy strasznie i za chwile znowu wkladam go do fotelika...

Do góry