reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

zabawka odjazdowa Martusiu , ciuszki pewnie tez slodkie. Ja ostatnio nic sobie nie moge kupic, bo Majka robi osobista selekcje na wieszakach, w wyjatkowych sytuacjach zaczepia i rozbawia panie sprzedawczynie piskami i okrzykami radosci i wtedy cos tam udaje sie przymierzac. Do Smyka wchodzimy rzadko, bo wszystyko jej sie podoba i pakuje od razu do wozka lub uporczywie trzyma w raczce, a proba odebrania jej czegokolwiek konczy sie awantura, na szczescie chwilowa. Teraz w koncu udalo mi sie ja spacyfikowac i spi bo przez dlugi czas udowadniala mi co to ona jeszcze potrafi ;D ;D
Dziewczyny help z ta parasolka, bo juz mi sia snia w nocy (skutek spedzania czasu na allegro). Myslalam tez o quinny zapp, ale strasznie na nia bluzgaja mamy, ze oprocz rozmiarow zadnych zalet, ufff...

reklama
martusia_78 pisze:
misiako niestety nie doradze ci w sprawie parasolki bo sama jestem na etapie rozgladania sie i zadna mi do gustu nie przypadla.

Ale ze mnie dupka blada ;)
Zle cie zrozumialam.
Ja myslalam, ze mowisz o parasolce do wozka, a nie wozek - parasolka.

Ja jestem na etapie szukania parasolki do wozka naszego i zadna mi sie nie podoba.
Kolory nie tegest.

A wozka nie mam zamiaru zmieniac bo swietnie mi sie naszym jezdzi i ma mi kto wnosic i znosic :D

Misiako ja tez pomyslalam jak Martusia, bo napisalas
misiako pisze:
Hej Kobitki, wozek ok tuniuja mam bardzo podobny chicco cortina i jestem bardzo zadowolona, szczegolnie z budki ktora przeklada sie do przodu zamiast parasolki. Napiszcie prosze czy macie lekka parasolke, z ktorej jestescie zadowolonebo potrzebuje kupic na wyjazd. Na allegro najbardziej spodobala mi sie chicco ct 05, ale tyle ich jest ze juz sama nie wiem. Bede bardzo dzwieczna za rady ;D
zwlaszcza, ze kilka stron temu na WYPRAWCE pisalysmy o parasolkach-wozkach do znudzenia ;D

No to sorki za ta kolizje pojec ;D ;D ;D To pewnie efekt zarwanych nocek i wczesnych pobudek ;D ;D ;D
Chyba zdecyduje sie na wozek chicco ct o5 http://www.allegro.pl/item111659596_wozek_chicco_ct_0_5_nowy_wys_0_zl_5kol_4xgratis.html#photo
Kolor sahara albo poetic, chociaz wszystkie mi sie podobaja :D

Koreczku rozgladalm sie w sklepach i chicco o5 wydaje mi sie najfajniejsza. Zastanawialam sie tez nad ta ktora Ty proponujesz baby sorento. Jestes z niej zadowolona, bo mi wydaje sie bardzo mala??????????

reklama
Do góry