reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
szukałam wózka i szukałam i kupiłam nie taki jaki chciałam, ale jestem bardzo zadowolona

p62828495jb.jpg

chicco pick up extreme ;D

bałam się takich kółek, ale niepotrzebnie. wcale tak nie trzesie.
poza tym Lala ma w nim dużo miejsca bo siedzisko ma 39cm. śpi z rękami nad głową.
jak narazie jest ok
chciałam trójkołówkę,w ogóle takiego nie brałam pod uwagę. trójkołówki wydawały mi się jakieś wąskie, niskie. mam nadzieję, że trafny wybór.

pewnie że fajny tuniu! trójkołówki mają ten minus że większe dzieci mają mało miejsca na nóżki. tak więc dobrze wybrałaś

Hej Kobitki, wozek ok tuniuja mam bardzo podobny chicco cortina i jestem bardzo zadowolona, szczegolnie z budki ktora przeklada sie do przodu zamiast parasolki. Napiszcie prosze czy macie lekka parasolke, z ktorej jestescie zadowolonebo potrzebuje kupic na wyjazd. Na allegro najbardziej spodobala mi sie chicco ct 05, ale tyle ich jest ze juz sama nie wiem. Bede bardzo dzwieczna za rady ;D

tuniu wozeczek fajny :)

misiako niestety nie doradze ci w sprawie parasolki bo sama jestem na etapie rozgladania sie i zadna mi do gustu nie przypadla.

Bylismy wczoraj w smyku i chcielismy kupic Sandrze pchacza hipcia ale ona nie byla nim zainteresowana ::) ::) posiedizala chwilke i nic wiecej, a jak stanela za nim to sie raczka bawila. Hipcio odjezdzal a ona w miejscu stala i sie smiala. Wiec gdyby sama sie bawila to juz dawno glebe by zaliczyla i nosek by byl rozkwaszony. A ma taka zabaweczke co jak idzie po panelach to ona sie po malu slizga i Sandra za nia idzie. Myslalm, ze zakup pchacza bedzie w sam raz, a tu masz babo placek :p :p I w koncu zrezygnowalismy z kupna pchacza jak narazie (bo po co ma stac i kurz zbierac :p) kupi sie kiedy indziej jak bedzie chciala ;)

Ale kupilismy jej za to cos takiego :) ;D

13ld2.jpg

Bawila sie dzis juz od 6 rano. Bardzo zadowolona :)
Jak nam pani w sklepie demonstrowala to raczki wyciagala do zabawy ta zabaweczka :D :D

Ciesze sie, ze zakup sie udal :)

A co wy sadzicie o tej zebaweczce ???

Jeszcze jej kupilam fajny komplecik bluzczke na ramiaczkach i krotkie spodenusie :) sklicznie w nich wyglada tak slodziutko ;D
i bodziaka na ramiaczkach :)

Chcialam sobie garderobe zmienic ale nic mi sie nie podobalo :(
Wszystko jakies takie dziwne i jakby nie dla mnie :(

Ale w sobote znow jedziemy do sklepu wiec moze cos w koncu sobie kupie.

reklama
Tuniu widze, ze Rozi ma fajna furke ;D

Martusia Sandrusi to chyba nie oderwiesz od tej zabaweczki, bardzo ladna, kolorowa, super!!!

Do góry