reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

hmmmm po moim miescie jeździ sporo wózków GRACO. Jak dla mnie to przereklamowany shit. Widzialam jak dziewczyna podjeżdżała pod krawężnik... masakra. A do tego sa plastikowe, klekoczace i gó...no warte.

Prosze sie nie obrazac jesli któras ma wózek z tej firmy, ale to moje zdanie i go nie zmienie

reklama
a pewnie, dlaczego miałabyś go nie brać??
Chociaz jak dla mnie, Twój wózek jest bardzo ciężki, ale podoba mi sie. Kolezanka sobie taki kupiła. Ja nie umiem tym jeździć... ja mam skretne przednie koła a Mutsy tylnie... kwestia przyzwyczajenia i wprawy

a Marcel teraz taką bryczką się wozi, mąż przywióżł z Holandii
nawet fajnie się jeździ
(sorry że takie zdjęcie wymazane ale się wklejić nie chciało bo za duże było i wymazałam kawałek) ;) ::) ::) ;D
cimg03566wm.jpg

Dariusia cudnie uzywa pchacza ;D
a Marcelkowy wozek rewelacyjny, zawsze na spacerach slinie sie do podobnych, ale widac, ze ten jest taki nietuzinkowy i Marcelek bardzo sie w nim relaksuje ;D

reklama
Do góry