reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
acha ! chciałam Wam napisać, że Paris się elegancko bawi tym hipciem
sama do niego podchodzi i siada albo szarpie go i wywraca allbo stuka klockami
ogólnie mogę powiedziec, że udany zakup :)

No to super :)

A probuje go pchac ?

My sie jeszcze caly czas zastanawiamy czy kupowac tego hipcia, czy moze jakis tani pchacz ale za to fajna zabaweczke :)
BO nie wiem czy Sandra bedzie sie chciala takim pchaczem bawic.

A mam na oku fajna zabawke z fisher price taki wesoly ogrod czy cos. W kazdym badz razie wrzuca sie pileczke a ona lata po calej zabawce, przewraca cos, wyskakauje i chowa sie w tuneliku no naprawde bomba ;D

pcha go
ale on wtedy tak szybko się przemieszcza i trzeba asekurować hipcia, żeby nie popędził za szybko

Pariska tak śmiesznie sie nim bawi
staje i łapie za uchwyt i .... windsurfuje ;D
naprawde wygląda to tak jakby nawberała wiatr w żagiel ;D

maz właśnie do mnie dzwonił, że kupił Parisce basenik z rybkami ::) ::) ::) ::) ::) ::)

i jutro jak pojadę, to będą sie pluskać ::) ::) ::) ::)
i w niedziele jak mnie jeszcze nie będzie też będą sie pluskać ::) ::) ::)

wklejam foteczke jak obiecałam
daria101142kh.jpg

Koreczku, ale masz mala zdolniache :) :) :) Gratulacje dla Daruni!!!

Moj maz kupil Dawidkowi "chodzik - samochodzik" z Chicco i wcale zainteresowania w moim synku to cudo nie wzbudzilo. Poza tym ten chodzik jest za lekki i Maly moze go nawet podniesc jedna reka. ::) W mieszkaniu sie nie sprawdzil, moze tez dlatego, ze nie mamy w domu dywanow i ten chodzik slizga sie po podlodze. :(
Nieprzemyslany zakup... :( choc intencje byly dobre ;)

reklama
Do góry