reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Bo wiesz po tych ostatnich sensacjach skurczowych wpadłam w panikę, że może być wcześniaczek a tu jeszcze tyle do kupienia. ;)

reklama
Gin troszkę mnie nastraszył że może z naszego sportowca byc wczesniaczek bo jest niziutko a tu wyprawka jeszcze w  czesciach no ale ciuszkow kilka mam(żebym miała go w co ubrac i przebierac trochę pieluszek tetrowych dopóki nie wyczaje które pampersy mały będzie tolerował Łózeczko będzie w czwartek i  PIERWSZA LIMUZYNA NASZEGO MATEUSZKA równiez pojawi się w domu w czwartek(wózek firmy ADBOR w wersji RING MAX).Kólderkę i poduszeczkę do łóżeczka dostanę od bratowej męża a brat(jeden z trzech) Grzesia jako przyszły chrzestny obiecał nosidełko i baby...coś tam nie wiem jak się to dalej pisze ale chodzi o te małe cudeńka przez które słychac czy mały płacze jeśli jest się w innym pokoju.

Brat Grzesia mieszka w niemczech i tam to podobno nie jest tak drogie jak u nas sami ani o tym nie pomyśleliśmy o tym bo po leczeniu niepłodności ciąży na podtrzemaniu i kupieniu wyprawki nasze konto świeci debetem czyli nawet nie zerem :(

U mnie na koncie jeszcze nie jest aż tak źle, ale jak sobie pomyślę ile będzie kosztować taki np. chrzest (mamy sporą rodzinkę i nie pomieszczę ich wszystkich w domu) to mam mroczki przed oczami.

ja kupiłam dziś z mężem takie rozkoszne dwie pary body ,dwie pary skarpetek i komplecik(bluzeczka,śpioszki,czapeczkę i rękawiczki) słodziutkie ;D i na bazarku to kupiłam,normalnie jak porównałam to identyczne rzeczy jak w sklepie ale o wielel tańsze!
wow4va.gif

gartuliję udanych zakupów Karolinnka!
Ja też teraz będę miała na to czas bo jestem na L4 wreszcie, więc od poniedziałku ruszam na łowy!!!
a tymczasem muszę na trochę się z Wami pożegnać, bo przeprowadzam się do siebie i nie wiem kiedy podłączą mi internet!
ale postaram się jak najszybciej
pozdrawiam
J ;D

A ja sobie wydrukowałam listę , którą Eg podała na pierwszej stronie tego wątku i w sobotę wybieram się na łowy, chyba że mój mężuś będzie miał znów pilną pracę. Oby nie, bo sie juz bardzo denerwuję, bo tak naprawde to nic nie mam oprócz łóżeczka i ubranek po siostrzenicach.

reklama
Ja też ściągnęłam tą listę od EG.
Pycha, ja mam tyle co Ty ,tylko w sobotę kupiłam wkładki laktacyjne i majtki poporodowe.
U nas otworzyli fajny sklep somoobsługowy z rzeczami dziecięcymi i mam już upatrzony kocyk, wanienkę i pościel. Czekam tylko na pieniążki z ZUSu żeby iśc to kupić.
Acha,tam był cały stojak smoczków na butelki a ja nawet niewiem jaki wybrać.Czy wiecie coś jaki to ma być?

Do góry