reklama
Anulka59
Fanka BB :)
Gin troszkę mnie nastraszył że może z naszego sportowca byc wczesniaczek bo jest niziutko a tu wyprawka jeszcze w czesciach no ale ciuszkow kilka mam(żebym miała go w co ubrac i przebierac trochę pieluszek tetrowych dopóki nie wyczaje które pampersy mały będzie tolerował Łózeczko będzie w czwartek i PIERWSZA LIMUZYNA NASZEGO MATEUSZKA równiez pojawi się w domu w czwartek(wózek firmy ADBOR w wersji RING MAX).Kólderkę i poduszeczkę do łóżeczka dostanę od bratowej męża a brat(jeden z trzech) Grzesia jako przyszły chrzestny obiecał nosidełko i baby...coś tam nie wiem jak się to dalej pisze ale chodzi o te małe cudeńka przez które słychac czy mały płacze jeśli jest się w innym pokoju.
Anulka59
Brat Grzesia mieszka w niemczech i tam to podobno nie jest tak drogie jak u nas sami ani o tym nie pomyśleliśmy o tym bo po leczeniu niepłodności ciąży na podtrzemaniu i kupieniu wyprawki nasze konto świeci debetem czyli nawet nie zerem
ja kupiłam dziś z mężem takie rozkoszne dwie pary body ,dwie pary skarpetek i komplecik(bluzeczka,śpioszki,czapeczkę i rękawiczki) słodziutkie ;D i na bazarku to kupiłam,normalnie jak porównałam to identyczne rzeczy jak w sklepie ale o wielel tańsze!
justynaj
gartuliję udanych zakupów Karolinnka!
Ja też teraz będę miała na to czas bo jestem na L4 wreszcie, więc od poniedziałku ruszam na łowy!!!
a tymczasem muszę na trochę się z Wami pożegnać, bo przeprowadzam się do siebie i nie wiem kiedy podłączą mi internet!
ale postaram się jak najszybciej
pozdrawiam
J ;D
Ja też teraz będę miała na to czas bo jestem na L4 wreszcie, więc od poniedziałku ruszam na łowy!!!
a tymczasem muszę na trochę się z Wami pożegnać, bo przeprowadzam się do siebie i nie wiem kiedy podłączą mi internet!
ale postaram się jak najszybciej
pozdrawiam
J ;D
klementynka
eg16 pisze:Też się zastanawiałam nad elektroniczną nianią ale to dość drogi sprzęt.
Jesli któraś z was ma telefon w Plusie i zbiera punkty 5 Plus, to tam jest taka niania Philipsa i chyba ją sobie kupimy za punkty
Pycha
mama Mai i Marty
A ja sobie wydrukowałam listę , którą Eg podała na pierwszej stronie tego wątku i w sobotę wybieram się na łowy, chyba że mój mężuś będzie miał znów pilną pracę. Oby nie, bo sie juz bardzo denerwuję, bo tak naprawde to nic nie mam oprócz łóżeczka i ubranek po siostrzenicach.
reklama
Ja też ściągnęłam tą listę od EG.
Pycha, ja mam tyle co Ty ,tylko w sobotę kupiłam wkładki laktacyjne i majtki poporodowe.
U nas otworzyli fajny sklep somoobsługowy z rzeczami dziecięcymi i mam już upatrzony kocyk, wanienkę i pościel. Czekam tylko na pieniążki z ZUSu żeby iśc to kupić.
Acha,tam był cały stojak smoczków na butelki a ja nawet niewiem jaki wybrać.Czy wiecie coś jaki to ma być?
Pycha, ja mam tyle co Ty ,tylko w sobotę kupiłam wkładki laktacyjne i majtki poporodowe.
U nas otworzyli fajny sklep somoobsługowy z rzeczami dziecięcymi i mam już upatrzony kocyk, wanienkę i pościel. Czekam tylko na pieniążki z ZUSu żeby iśc to kupić.
Acha,tam był cały stojak smoczków na butelki a ja nawet niewiem jaki wybrać.Czy wiecie coś jaki to ma być?