hm,jak już teraz znam płeć to zaczynam polowanie na ciuszki rzecz jasna może jedna rzecz różowa ale reszta unisex hehe .Mam nadzieję że teściowa nie zasypie mnie sukiemeczkami z falbankami bo strasznie mi się takie coś nie podoba!
reklama
hmmm , jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki, to jest teraz taki wybór, że ja jak wchodzę do sklepu z ubraniami dla dzieci, to jestem "chora", takie te rzeczy piękne... natomiast, żeby kupić fajne ciuchy dla chłopaka, to niestety trzeba się naszukać...aczkolwiek ostatnio wydaje mi się, że w H&M są super ciuchy dla dzieci (dla tych najmniejszych też), a i ceny są całkiem przystępne...
zastanawiam się właśnie jak kupować te ciuszki,dziś widziałam np.takie małe śpioszki na 56 i były naprawdę małe i zaraz obok wisiała niby taka sukienka czy coś tam,tez rozmiar 56 a diametralnie się różniła wielkością... rozmiar rozmiarowi nie równy...
Pycha
mama Mai i Marty
Ja raczej obstawiałabym za troszkę większymi rozmiarami. My z mężem jesteśmy dośc wysocy (ja -173cm, on-185cm).
Ja się rozpędziłam i trochę pokupiłam na 56, ale nie jest tego dużo. Poszłam za Waszą radą i przestałam kupować te mlutkie rzeczy. Reszta większe (chyba) bo teściowa bardzo przeżywa przyjście na świat pierwszego wnuka i kupuje mi wyprawkę. Dlatego nie mam pojęcia, przynajmniej na razie, co jeszcze mi potrzeba. Wczoraj kupiłam z Allegro rożek, nowy, zapakowany, który mnie z przesyłką kosztował 15,5. czasami trafi się okazja.
Napiszcie, co ludzie kupują dla dzidzi, a potem okazuje się całkiem zbyteczne. Może da się uniknąć niepotrzebnych wydatków
Napiszcie, co ludzie kupują dla dzidzi, a potem okazuje się całkiem zbyteczne. Może da się uniknąć niepotrzebnych wydatków
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Ja też uwielbiam kupować te wszystkie małe rzeczy. Są takie śliczne! Chciałabym już znać płeć, bo na razie w ubrankach dominuje żółty i zielony. Chętnie rozszerzyłabym trochę gamę kolorystyczną, tylko nie wiem, w którą stronę ;D Na Allegro kupiłam na razie pościel (z baldachimem - a niech ma romantycznie ), rożek, dwa kocyki i prześcieradełka. Wszystko super, a po sklepach się nie nachodziłam. Podoba mi się ta forma zakupów Kupiłam też używany kombinezonik, beżowy, super stan, z kieszonką na drobne i naszytym łosiem
justynaj
Fanka BB :)
Empolan, jaką kupiłaś pościel na allegro, też chciałam jedną kupić, ale zobaczyłam takie same w sklepie i materiał wydawał mi się szorstki, więc się rozmyśliłam i czekam na jakieś fajne propozycje
dziewczyny, mam pytanie jeśli chodzi o kosmetyki: czy kupujecie jednej firmy wszystkie, czy różnych firm. Ja myślę, że dobrze byłoby zdobyć jakieś próbki, i gdyby okazało się, że dziecko jest uczulone, to z tej firmy nie korzystać
co myslicie?
dziewczyny, mam pytanie jeśli chodzi o kosmetyki: czy kupujecie jednej firmy wszystkie, czy różnych firm. Ja myślę, że dobrze byłoby zdobyć jakieś próbki, i gdyby okazało się, że dziecko jest uczulone, to z tej firmy nie korzystać
co myslicie?
reklama