reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

hm,jak już teraz znam płeć to zaczynam polowanie na ciuszki :) rzecz jasna może jedna rzecz różowa ale reszta unisex :) hehe .Mam nadzieję że teściowa nie zasypie mnie sukiemeczkami z falbankami bo strasznie mi się takie coś nie podoba!

reklama
hmmm , jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki, to jest teraz taki wybór, że ja jak wchodzę do sklepu z ubraniami dla dzieci, to jestem "chora", takie te rzeczy piękne... ;) natomiast, żeby kupić fajne ciuchy dla chłopaka, to niestety trzeba się naszukać...aczkolwiek ostatnio wydaje mi się, że w H&M są super ciuchy dla dzieci (dla tych najmniejszych też), a i ceny są całkiem przystępne... :)

zastanawiam się właśnie jak kupować te ciuszki,dziś widziałam np.takie małe śpioszki na 56 i były naprawdę małe i zaraz obok wisiała niby taka sukienka czy coś tam,tez rozmiar 56 a diametralnie się różniła wielkością... rozmiar rozmiarowi nie równy...

Ja się rozpędziłam i trochę pokupiłam na 56, ale nie jest tego dużo. Poszłam za Waszą radą i przestałam kupować te mlutkie rzeczy. Reszta większe (chyba) bo teściowa bardzo przeżywa przyjście na świat pierwszego wnuka i kupuje mi wyprawkę. Dlatego nie mam pojęcia, przynajmniej na razie, co jeszcze mi potrzeba. Wczoraj kupiłam  z Allegro rożek, nowy, zapakowany, który mnie z przesyłką kosztował 15,5. czasami trafi się okazja.
Napiszcie, co ludzie kupują dla dzidzi, a potem okazuje się całkiem zbyteczne. Może da się uniknąć niepotrzebnych wydatków

Ja też uwielbiam kupować te wszystkie małe rzeczy. Są takie śliczne! Chciałabym już znać płeć, bo na razie w ubrankach dominuje żółty i zielony. Chętnie rozszerzyłabym trochę gamę kolorystyczną, tylko nie wiem, w którą stronę ;D Na Allegro kupiłam na razie pościel (z baldachimem - a niech ma romantycznie ;)), rożek, dwa kocyki i prześcieradełka. Wszystko super, a po sklepach się nie nachodziłam. Podoba mi się ta forma zakupów :) Kupiłam też używany kombinezonik, beżowy, super stan, z kieszonką na drobne ;) i naszytym łosiem

Empolan, jaką kupiłaś pościel na allegro, też chciałam jedną kupić, ale zobaczyłam takie same w sklepie i materiał wydawał mi się szorstki, więc się rozmyśliłam i czekam na jakieś fajne propozycje

dziewczyny, mam pytanie jeśli chodzi o kosmetyki: czy kupujecie jednej firmy wszystkie, czy różnych firm. Ja myślę, że dobrze byłoby zdobyć jakieś próbki, i gdyby okazało się, że dziecko jest uczulone, to z tej firmy nie korzystać

co myslicie?

dziewczyny!
wczoraj byłam w H&M i zobaczyłam piękne czapeczki dla dzidziusiów kosztują coś ok.19 zł, a le sa naprawdę śliczne i stwierdziłam, że napewno kupię :) J

reklama
justynaj tylko skąd zdobyć te próbki tych kosmetyków ? a czapeczki dla dzieciaczków są strasznie słodkie :) i te rękawiczki takie bez paluszków...miodzio :)

Do góry