Na początek z najmniejszym przepływem. Na opakowaniach powinno pisać od ilu miesięcy ten smoczek. Ja kupiłam zestaw butelek już ze smoczkami z Aventu i one są trójprzepływowe, tzn. mogę je przekręcać i zmieniać ilość płynącego strumyczka.
reklama
ja tez mam butelki z awentu- polecane przez moje kolezanki jeszcze swieże mamusie...Ale pamietajcie ze jak bedziecie kupowac termosiki to musza byc wieksze bo awent do tradycyjnych nie wchodzi..tzn wchodzi ale nie chce wyleźć :laugh: znam to z autopsji.. a jesli chodzi o inne zakupy to nie przesadzajcie..dzidzie szybko rosna i połowę rzeczy nigdy nie założą..poza tym teraz takie czasy ze jak czegos braknie to mąż do sklepu i jest to co potrzeba..
byłam dzisiaj w hurtowni z art. dla dzieci i zapomniałam niestety tej listy, którą nam EG przygotowała , no i niestety nic nie potrafiłam kupić (totalna amnezja jakaś...ale to jak już pisałam skutek uboczny ciąży )...kupiłam tylko kilka pieluszek tetrowych i prześcieradełko flanelowe, bo stwierdziłam, że zimą będzie dzidzi cieplej no i co już w ogóle najgorsze jest nie wiem jaki chcę wózek, bo już myślałam, ze wiem ale jak się okazało to jednak nie wiem... stasznie niezdecydowana jestem...mój mąż ma już chyba dosyć tego marudzenia, ja zresztą też
Dzisiaj wysyłam męża po wanienkę, może też przewijak. Tylko nie umiem się zdecydować- podobają mi się takie przewijaki z firmy Gluck, nie wiem czy widziałyście- one są takie mięciutkie do położenia na komodzie no i kosztują jakąś stówę. A te na łóżeczko są jednak tańsze, tylko wydają mi się jakieś wąskie. Poradźcie!!
A kupiłam sobie fajne jeansy z wstawką na brzuszek, na razie są u krawcowej bo oczywiście muszę je skrócić.
A kupiłam sobie fajne jeansy z wstawką na brzuszek, na razie są u krawcowej bo oczywiście muszę je skrócić.
Małżonek dopiero dzisiaj pojechał na zakupy. Kupił ten przewijak z Glucka (ładnie pod kolor z pościelą) i śliczną czerwoną wanienkę. Muszę go pochwalić. Odebrał też moje jeansy od krawcowej- leżą idealnie. Co ja bym bez niego zrobiła.
Ja mam dwie butelki Aventu takie najmniejsze i smoczki 0+. Dzisiaj odebrałam z allegro jeszcze gruszkę do noska i szczoteczkę do włosków Canpol. Zakupiłam też taką flanelkową pieluszkę z ceratką, co przewijania np. w samochodzie, gacie jednorazowe dla mnie, podpachy wielkości książki telefonicznej, koszulki do karmienia dwie i kapcie ;D
Za tydzień/dwa jedziemy po łóżeczko, chcemy Klupsia Radek II z szufladą. Przewijak chciałabym nakładany na łóżeczko, ale w jakimś jednolitym kolorze, a widziałam same misie i zajączki
Za tydzień/dwa jedziemy po łóżeczko, chcemy Klupsia Radek II z szufladą. Przewijak chciałabym nakładany na łóżeczko, ale w jakimś jednolitym kolorze, a widziałam same misie i zajączki
reklama
Wanienka była po 23zł i to jest ta duża (100), ale że mamy już zniżkę w tym sklepie więc zapłaciliśmy 20zł.
Muszę się Wam pochwalić, że właściwie to mam już wszystko z listy wydrukowanej na początku.
A dzisiaj mam zamiar zapakować torbę do szpitala (tak na wszelki wypadek niech już sobie czeka)
Muszę się Wam pochwalić, że właściwie to mam już wszystko z listy wydrukowanej na początku.
A dzisiaj mam zamiar zapakować torbę do szpitala (tak na wszelki wypadek niech już sobie czeka)