reklama
Pycha
mama Mai i Marty
A ja wczoraj po wyjściu od gina tez chciałam kupić jeszcze kilka takich najpotrzebniejszych rzeczy, bo teraz to nie wiadomo, moge urodzić nawet za tydzien (odpukać!!!), ale byłam tak skołowana, ze kupiłam tylko pampersy i body w promocji 5 szt / 20 zł.
Teraz to chyba o pomoc poprosze siostre, bo mam zamiar grzecznie leżeć, to może dotrwam do 40 tygodnia.
A w poniedziałek mam zamiar spakować torbe.
Teraz to chyba o pomoc poprosze siostre, bo mam zamiar grzecznie leżeć, to może dotrwam do 40 tygodnia.
A w poniedziałek mam zamiar spakować torbe.
Dziewczyny, jak myślicie, czy jako stanik do karmienia może służyć taki zwykły, tylko rozpinany z przodu ??? Z doświadczenia już wiem, że zwykła rzecz kosztuje kilka razy więcej jeżeli tylko się coś nazywa "ciążowe" albo "ślubne" i nie chcę się sfrajerować kupując stanik za 80 zł jak mogę za 20...
dzisiaj kupiłam w sklepie stanik do karmienia za 28 zł. Nie były wystawione, pani miała schowane. Taki zwykły, bawełniany.
Wyglądam w nim...okropnie. Wielki biust bez usztywnień, fiżbin, no ale ma być wygodny, a nie bardzo piękny. (powiedziała pani w sklepie). Tej samej firmy co te z Allegro. Chyba trzeba poprostu pytać, bo nie mają często ich na wystawie.
Pewnie taki z Triumfa byłby piękniejszy....ale wiadomo - cena
Wyglądam w nim...okropnie. Wielki biust bez usztywnień, fiżbin, no ale ma być wygodny, a nie bardzo piękny. (powiedziała pani w sklepie). Tej samej firmy co te z Allegro. Chyba trzeba poprostu pytać, bo nie mają często ich na wystawie.
Pewnie taki z Triumfa byłby piękniejszy....ale wiadomo - cena
dzięki, to chyba popytam w moich ulubionych (czytaj "najtańszych" ) sklepach, bo jak na razie widziałam same drogie... Tylko rozmiar mnie zastanawia - myślicie, że przez ostatni miesiąc albo już po porodzie biust może się powiększyć na tyle, żeby nie zmieścił się w rozmiar obecny...? Biorąc pod uwagę, że jak na razie w ciąży rozmiar mi się wcale nie zmienił...
Pycha
mama Mai i Marty
A ja wypatrzyłam stanik do karmienia za 22 zł, tylko tez zastanawiam sie nad rozmiarem.
ithildin już po porodzie najbardziej Ci urośnie biust! bo wypełni się mlekiem,w czasie ciąży to z reguły rośnie o rozmiar a po porodzie może nawet o dwa! ;D przeraża tylko to co się z nim stanie jak przestaniemy karmić
karolinko jakieś ćwiczenia ujędrniające..męża poprosisz o pomoc, napewno nie odmówi
a jeśli chodzi o rozmiar to też się zastanawiałam i nie mam pojecia jaki kupić, chyba po prostu poczekam i wtedy się zobaczy
a jeśli chodzi o rozmiar to też się zastanawiałam i nie mam pojecia jaki kupić, chyba po prostu poczekam i wtedy się zobaczy
reklama
madziunia mój mąż to straszny leniuch
!! nie wiem czy mu się będzie chciało,hehe
a jak już mam nową pralkę to będę mogła wyprać ciuszki dla niuni w nowym mieszkanku już ;D brakuje mi jeszcze jakiegoś becika i kompleciku na zimniejsze dni i spacery... (ale prasowania nie mogę się już doczekać bo kupiliśmy z tydzień temu nowe żelazko ;D )
a jak już mam nową pralkę to będę mogła wyprać ciuszki dla niuni w nowym mieszkanku już ;D brakuje mi jeszcze jakiegoś becika i kompleciku na zimniejsze dni i spacery... (ale prasowania nie mogę się już doczekać bo kupiliśmy z tydzień temu nowe żelazko ;D )