reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

cyniczna, pok, patrysia najsmieszniejsze jest to,ze babka twierdzila, ze buciki nie sa znosozne, a one sie nie dopraly w praniu! teraz piore je drugi raz z wanishem

fasolka
ja takich butow co mala duzo nosi tez nie kupuje uzywanych ale te maja byc na podworko noszone od czasu do czasu

reklama
martusia faktycznie na zdjęciach nie widać żadnych brudów, ale na aukcji jest napisane , że używane i stan "dobry" co powinno dać do myślenia.

pewnie ze tak, ale ja juz sie kiedy nacięłam na stan "dobry" i wiem co czujesz, ale przyznaje , że wtedy tego nie doczytałam :) i przyszła bluzka jak szmata do podłogi :baffled:

Alebur świetne to łóżko! muszę się poprzyglądać

Cyniczna takie rzeczy trzeba zgłaszać, przy aukcji jest zgłoś naruszenie, tam można wybrać i dopisać komentarz, ci z allegro to serio sprawdzają i odechce się takim osobom kombinowania :))

Nagapalma przez Ciebie będę musiała do h&m pójść :D

Wiecie ja też nic nie mam, jakoś wyrodna się nie czuje :) od nikogo nic nie dostanę, bo nie ma od kogo :) w czerwcu mam zamiar wybrać się na kupowanie, póki co symbolicznie kupiłam jedne spioszki jak poznałam płeć :)))

Ja też nie mam nic praktycznie a dlatego bo płci nie znam i nie śpieszy mi się że juz musze mieć wsio kupione...spokojnie czasu wiele wiele :))ja nawet też pewne rzeczy kupie dopiero po porodzie :))

A ja na odwrót prawie wszystko mam. Dominik dostanie ciuszki w spadku po starszym bracie. Jedynie co to do kupię kilka bodow i pajaców no i z ciuszków to by było tyle. Do tego butelki, niania elektryczna, rozek, termometr, prześcieradlo do łóżeczka, kosmetyki i komoda. Krótka ta moja lista :-) no ale co sie dziwić jak przy drugim dziecku sie dużo rzeczy juz ma.

Też tak miałam gdy w ciaży z Alankiem byłam praktycznie nie wiele dokupiłam bo tak to wsio miałam :))no ale teraz wszysktieog się pozbyłam doszczetnie także wszystko od nowa trzeba kupić no ale ja się ogólnie ciesze gdyż tych samych rzecyz przy 3 dziecku(gdyby chłopak)nie chciałabym miec bo juz znudziło mi sie hehe także wyszło na dobre :D

reklama
Dziewczyny doradzicie mi za tydzien idziemy na komunie chce sobie kupić coś wygodnego.
Nie wiem tylko czy wypada iść na komunie w leginasach i tunice ,zastanawiam się nad tymi dwoma rzeczami:
SUKIENKA TUNIKA KOPERTOWY DEKOLT BOMBKA XXL/XXXL (2287778303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ewentualnie coś takiego:
Ciążowa sukienka dla przyszłej mamusi od XS-4XL tu (2317787989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry