reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Dziewczyny doradzicie mi za tydzien idziemy na komunie chce sobie kupić coś wygodnego.
Nie wiem tylko czy wypada iść na komunie w leginasach i tunice ,zastanawiam się nad tymi dwoma rzeczami:
SUKIENKA TUNIKA KOPERTOWY DEKOLT BOMBKA XXL/XXXL (2287778303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ewentualnie coś takiego:
Ciążowa sukienka dla przyszłej mamusi od XS-4XL tu (2317787989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

misiaczek ta druga jest bardziej odpowiednia, elegancka i w ogóle. bardziej mi się podoba niż ta pierwsza i ją bym kupiła.

reklama
A czemu nie wypada?ja ide tak :)elegancko ale wygodnie bo jendak w ciaży na połówce to ja jestem...

no ja też zaraz wpadam na H&M online :tak:
jak dla mnie obie kiecuszki moga byc, ale gdybys nabyła jakies odlotowe legginsy i super tunike to tez możesz się wybrać :tak:

Misiaczek obydwie są fajne, ta bombka bardziej odstawiona, a ta druga skromniejsza, jak dla mnie i jedna i druga fajna :)

misiaczek ja bym wybrala ta pierwsza bombke plus jakies cienkie takie ala rajstopowe leginsy plus baletki
druga mi sie nie podoba, ze stara babcia mi sie kojarzy, nie wiem czemu

no nie wiem jak Wy, ale ja mam zamiar wynająć na godziny, ale to jak Tola troche podrosnie, hehehehehehehehehehhdhehehehheh ;) moj dowcip dzis jest porazajacy!

a tak na powaznie, to pojecia nie mam jaki sprzet jest dobry. widzialam ostatnio nawet w IKEA egzemplarz, ktos ma, testowal?

druga śliczna! a pierwsza ok, ale druga bije ją na głowę, ja tam też uważam, że im prościej, tym lepiej... i to wcale nie jest starość! ;)

reklama
Chusty podobają mi się, ale musiałabym zrobić jakiś kurs - mi muszą pokazać naocznie i sprawdzić inaczej nie będę pewna i będę się bać.

Co do wielorazowych to poczytałam trochę i bardzo mi się podobają, ale myśle, że pierwsze 2-3 miesiące pampersy, a potem na zmienę z wielorazowymi.

Co do niani to nie wiem, bardziej myślałam ostatnio o czujniku oddechu, ale niania elektroniczna jest przydatna i myślę, że też sobie sprezentuje ;)

Do góry