Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe, Pok, ja poczekam, aż sobie kupisz to wiaderko i spróbujesz w nim noworodka wykąpać hehehehehehe.
W zasadzie to nie jest taką nowością, jakby się zdawać mogło, bo jak Tycia się rodziła, to modne te wiaderka były. Do szkoły rodzenia przyszła do nas jednak mama z 2tyg. maleństwem i pozwoliła nam je "kąpać" na sucho i spróbować wsadzić (wygodnie z podkurczonymi nóżkami;-)) do owego wiaderka. Żadna się na to nie zdecydowała hehe. Osobiście wolę mieć jakąś kontrolę nad tym, co się dzieje.
Czemu nie hamak? Eeee, no nie przemawia do mnie. Jak dla mnie to taki łapacz kurzu jak i wszelkiego typu baldachimy. Ale kto co lubi. No i przede wszystkim jednak jest spora różnica między chustą a hamakiem i o zupełnie różne dziecięce doznania chodzi.
No, no, ale się wymądrzam...Nie, nie, to nie mądrość, to starość
Być może na niektóre gadżety jestem już za stara hehehehehe
ogladalam na youtubie uzywanie wiaderka - super. U nas zalecaja mycie sama woda, bez mydel, olejkow i szamponow, wiec moze latwiej w wiaderku? przede wszystkim dzidz jest caly zanuzony i nie czuje roznicy temp woda-powietrze tak, jak w wannie. w szwajcarii niestety nigdzie tummy tube nie sprzedaja
Primeiro Banho Lucas - 3 dias Tummy Tube - YouTube
How To Use The TummyTub - YouTube
a jak jestes zwolenniczka chust to czemu hamak nie? wydaje mi sie, ze taka sama role pelni jak mama tez spi. czy nie? ;/