reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Echhh, w czwartek może poszaleję na zakupach...? Może, bo na razie nie ma chętnych do jechania ze mną, a mi się samej nie chce. Zresztą dzisiaj to mi się już nic nie chce:sorry2::oo2::wink:

Miała któraś laktator aventu? ręczny z nakładką masującą taki... VIA

Czy butelki tommee tippee mieszczą się do standardowego podgrzewacza?

Ostatnia edycja:
cyniczna nie używałam ani laktatora ani podgrzewacza. Karmilam moje dziecko do 15 miesiaca i ani razu laktator nie byl mi potrzebny a mleko do dnia dzisiejszego podgrzewam lub chlodze w zwykłej kompieli wodnej w miseczce

No, ja karmiłam Tycią cycem do 22ego miesiąca, ale bez laktatora sobie tego nie wyobrażam. Chcę np. wyjść, albo wyjść muszę, dziecko śpi, a za godzinę ma porę karmienia... odciągam, zostawiam, Luby podaje i z głowy, bez stresu. Miałam medela tłokowy, ale już nie chcę. Niby nie mam powodów do narzekań, ale do zachwytów też nie.

Miała któraś laktator aventu? ręczny z nakładką masującą taki... VIA

Czy butelki tommee tippee mieszczą się do standardowego podgrzewacza?
do tommee tippee raczej potrzeba podgrzewacze grubsze, zazwyczaj jak szukałam po aukcjach to pisalo czy pasuje do nich czy nie, chociaz ja ostatecznie uzywalam garnka i wody :-)
poprzednio mialam laktator babyono i nie polecam, teraz chyba kupie wlasnie tommee tippee reczny, ale aventu nie uzywalam wiec nie wiem...

reklama
No, tak myślę, że do mojego podgrzewacza butle tommee tippee nie wejdą...:eek::no::confused2:
Właśnie się zastanawiałam też nad laktatorem tommee tippee, ale jakoś przynajmniej wizualnie i opisowo avent wygrywa tą rywalizację (na razie).
Ogólnie to chciałabym od razu kupić cały zestaw startowy http://allegro.pl/zestaw-startowy-avent-laktator-pojemniki-butelki-i2291428709.html
albo
http://allegro.pl/tommee-tippee-laktator-butelka-wkladki-smoczki-i2316237718.html
A przy zestawie są butelki, to szkoda, żeby mi do podgrzewacza nie weszły... a, jakaś niezdecydowana jestem ostatnio...

Ostatnia edycja:
Do góry