reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Kobietki moje chciałabym żebyście mi doradziły :) niedługo będziemy kupowac kuchenke i nie wiemy czy gazowa z elek.piekarnikiem czy cała elektryczna jakie Wy macie? jakie sa Wasze spotrzezenia :) chcialam cała elektryczna ale boje sie,że to drozej wyjdzie... no i sie wacham :( moze doradzicie :*:-)

reklama
Kobietki moje chciałabym żebyście mi doradziły :) niedługo będziemy kupowac kuchenke i nie wiemy czy gazowa z elek.piekarnikiem czy cała elektryczna jakie Wy macie? jakie sa Wasze spotrzezenia :) chcialam cała elektryczna ale boje sie,że to drozej wyjdzie... no i sie wacham :( moze doradzicie :*:-)
ja mam gazowa plyte i osobno elektryczny piekarnik. elektryczne plyty osobiscie nie polecam, wlasnie ze wzgl na zuzycie pradu :-)

maluszek Ja mam elektryczną płytę, ale nie z własnego wyboru, po prostu wynajmujemy mieszkanie. Osobiście nie cierpię tego urządzenia wole gazową wychodzi taniej i mam wrażenie że inaczej, nawet lepiej, jedzenie smakuje po ugotowaniu na gazie.

Ja podobnie jak lotka mam płytę gazowa i oddzielnie piekarnik elektryczny i jestem z tego rozwiazania bardzo zadowolona chociaż mój brat ma plyte elektryczną indukcyjną i mówi ze wszystko mega szybko sie gotuje ale nie wiem czy rownie mega duzo proadu zuzywa ale obawiam się ze tak

maluszek elektryczna wychodzi duzo drozej, my mamy pol na pol ale to nie nasza tylko ja uzywamy i gaz wychodzi duzo taniej, bo butla gazowa kosztuje 53zl i starcza na 3 miesiace, a rachunki za prad mielismy z kosmosu zobaczymy jak bedzie za ten miesiac bo dopiero od 1 kwietnia gotuje na gazie, ja sie ogolnie boje gazu ale cena pradu mnie do tego doprowadzila, ze jednak butla

ja cale zycie mialam wszystko elektryczne, prad zre ale gazu sie boje teraz od 5 lat w wynajmowanym mieszkaniu mamy gazowa kuchenke z gazowym piekarnikiem i mi sie nie podoba :) piekarnik grzeje nierownomiernie od nowosci, palniki nakuchence sie zatykaja, poza tym wciaz sie gazu boje :)

reklama
Zaszalałam dzisiaj troszkę C&A puki promocja trwa http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowl%C4%99ta

75849_2.jpg78961_1.jpg82722_3.jpg

Takie cudeńka za niecałe 100zł z przesyłką:)

Do góry