reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Kasia P-P moja Psiapsiolka mowila ze te dotykowe sa do du..y za przeproszeniem mierzyli jej tym temp w szpitalu po porodzie wg tego madrego gadzetu miala 36,9 a mierzyla zwykla rteciowka ktora kazala mamie przywiesc bo czula ze ma wyzsza temp i okazalo sie ze ma 38, 4:? takze ona nie poleca i ja chyba sie poslucham, wiem ze to wygodna ale chyba kupie ten do dupki:)

martusia mnie tez ciagnie do dziewczecych juz ostatnio prawie sie skusilam ale nie czekam do poniedzialku moze w koncu poznam plec:)ciuszki bomba i za grosze to jest frajada:)

co do termometru to też bezdotykowe są różne, ja jednak stawiam na zwykły elektroniczny, kupiłam trzy i testowałam jeden mierzy w 10sek i jest precyzyjny drugi w 30 sek i ok a trzeci do bani, więc różnie można trafić, ja jednak wybieram elektroniczny, który już wiem, że pomiary ma identyczne jak te stare wolniejsze :D

Wszyscy chwalą się swoimi zakupami, więc nie będę gorsza pochwalę sie i ja :):-)
*1 DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM ROZMIAR M (2262684311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*2 CZARNE SPODNIE CIĄŻOWE ELEGANCKIE CZARNE SPODNIE CIAZOWE ELEGANCKIEroz(36-46)roz.38 (2256886071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*3 KSIĄŻKA "PIERWSZY ROK ŻYCIE DZIECKA" MURKOFF Pierwszy rok życia dziecka Murkoff [nowa] (2288442140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*4 DWIE KOSZULKI WZÓR 20BABYMAMA I 12TATA KOSZULKA KOSZULKI CIĄŻOWE CIĄŻA BĘDĘ MAMĄ TATĄ (2223504651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*5 JEANSY RURKI CIĄŻOWE JEANSY RURKI CIĄŻOWE granat(36-44) TU ROZ 38(M) (2262632351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*6 TUNIKA CIĄŻOWA KOLOR ŚLIWKOWY UROCZE TUNICZKI CIĄŻOWE ... ŁĄCZKA ...M/L (2273604178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*7 DREWNIANE ŁÓŻECZKO 120X60 ŁÓŻECZKO Bobas model Ola z łukiem (2294802079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*8 MATERAC DO ŁÓŻECZKA Materac kokos-pianka-gryka do łóżeczka 120x60 (2294802093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*9 PRZEWIJAK NA ŁÓŻECZKO Przewijak Nadstawka na łóżeczko 120x60 70 x50 (2278853390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*10 BIUSTONOSZE CIĄŻOWE BIUSTONOSZ STANIK CIĄŻOWY CIENKIE RAMIĄCZKA (2256215605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

*11 KOSZULA CIĄZOWA CZARNA UROCZE KOSZULE CIĄŻOWE ROZMIAR ''M'' ===== (2246153288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do termometra to przeczytałam w Internecie na jakiejś stronie medycznej pediatrycznej, ze najwiarygodniejsza temperatura u noworodka jest ta mierzona odbytniczo termometrem elektronicznym ze specjalna gietką elastyczna końcówką.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anusienka ależ zaszalałaś!

a ja dzisiaj kupiłam pierwszą rzecz, normalnie cieszę się, jakbym w totka wygrała :D wydałam majątek, ale trudno :D spioszki i koszulka :D

a teraz słuchajcie, może dziewczyny, które są już mamami wypowiedziałyby się, czego najczęśćiej uzywały i jak długo w małym rozmiarze? :))) byłabym wdzięczna za kilka opinii, bo ja w sklepie stałam jak zaczarowana, po pierwsze w szoku, że oglądam męskie ciuszki a po drugie nie wiedziałam co w sumie brać :D jedno ma rękawki, inne nie i takie tam :D
jestem ciekawa co dla takiego maluszka Wam się serio najbardziej przydało :)

reklama
Do góry