reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

kasiaczek super zakupy i za grosze gratulacje najlepszy kombinezonik slodziutki:)

miq slicznosci, ajjj te malenkie ciuszki sa najslodsze hehe ja bym mogla tylko na nie patrzec hihi

reklama
miq
w pierwszym poscie tego tematu jest lista w dwoch fromach: w poscie napisana i do sciagniecia plik - jak wolisz :)

Hallo Kobitki! Byłam dziś w hurtowni zobaczyć na żywo wózki. Obejrzałam dokładnie Jedo Fyn i Tako Captiva Mohican. Pan zachwalał bardzo, aż za bardzo Jedo, aż nabrałam podejrzeń, że ma niezłą prowizję od tej firmy:-D Wózek bardzo ładny, szeroka gondola, Tako ma trochę węższą. Ale powiem wam jedno, takiej budki w gondoli jak ma Tako w tej hurtowni żaden wózek nie miał! Nie dość, że ma daszek, to jeszcze można go odpiąć, i w zasadzie całkowicie zasłonić maluszka, rewelacja. Jedo już niestety ma taką dziurę, że nawet pokrowiec nic w zasadzie nie zasłania, jak zawiej, czy zamiecie:-D to wszystko na maluszka!

ja wlasnie skonczylam szalec na www.muzpony.pl i www..motherhood.pl
konto prawie puste ale pula radosci napelniona do pelni! :-D m jedzie do Polski i wszystko autkiem przywiezie. juhu!!:-D
tutaj takie ladne rzeczy kosztuja masakrycznie duzo. na tych stronach moze tanio nie jest jak na polskie warunki ale jak porownuje do CH to ceny bardzo przyjemne.

axa - no calkiem calkiem ale wiadomo, rzecz gustu a z tym sie nie dyskutuje :) mi sie strasznie podobaja posciele na muzponach. takie bardziej minimalistyczne.

Mary Anne jedyny minus dla mnie w Jedo to to, ze nie ma takiej budki z daszkiem w gondolce:-D Reszta rewelacyjna, fajnie się składa, jednym palcem w zasadzie, przednie kółka kładą się na płasko, a jeszcze można zdjąć jednym ruchem tylne jak brakuje miejsca. Gondolkę leciutko się ściąga ze stelaża, budka zamyka i otwiera się bardzo cicho. Jeszcze jeden minus jak dla mnie, to że gondolka ma w środku dwa takie długie pasy do niesienia, i niestety jak dzidzia jedzie to muszą być w środku, i nie wiem, czy to nie będzie przeszkadzało.
Pok no, na muzponach to faktycznie minimalistycznie, ale tylko w wyglądzie, bo w cenach to już NIE:-p:-D Gratki udanych zakupów, wklej zdjęcia jak dotrą koniecznie!!!!

reklama
mi sie ona podoba, ale zastanawia mnie czy ta flanelkowa nie bedzie za goraca do spania... u mnie w bloku tak grzeja, ze jedynie moglam malemu bawelne uzywac, inaczej byl caly mokry...

Do góry