reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

P3090975.jpgP3090972.jpgP3090968.jpgP3090965.jpgP3090964.jpgP3090962.jpgP3090963.jpgP3090960.jpgP3090973.jpgZobacz załącznik 457413

zmobilizowałam sie i wgrałam od nowa program od aparatu wiec i ja sie pochwale wczorajszymi zdobyczami lumpkowymi.
zielona i granatowa koszulka Alana reszta maluszka.
spodnie na szelki dopiero beda na przyszłe lato ale nie mogłam sie powstrzymac uwielbiam ciuszki disneya.,kurteczka i spodenki z ta sama aplikacja wiecmoga byc uwazane za komplecik.

dziewczyny sliczne ciuszki udało wam sie zdobyc:tak:

reklama
Axarai, ja bardzo lubię wójcika, c&a, h&m... a jak już wspomniałam nie będę kupować bielizny, ani wózka, ani łóżeczka, ani pościeli, ani zimowego kombinezonu, więc zaszaleję w c&a. Mam też zamiar udać się jutro może (albo w przyszłym tygodniu, co chyba bardziej prawdopodobne jest) na drugą stronę granicy i zajrzeć, co mają do zaoferowania niemieccy sąsiedzi. Myślę, że jak zwykle oferta będzie kusząca i się nie oprę pokusie zakupów.
A jeśli chodzi o ubranka dla córci, to mam ich sporo, ale nie sprzedaję jeszcze. "Chyba chłopiec" nie daje mi spokoju. Mam nadzieję rozwiać owe niejasności 2ego maja, to po drugim chętnie z Tobą porozmawiam o wymiance ubranek.

Cyniczna , ja tak szaleje, bo lekarz do którego mam zaufanie powiedział, że na 100% i to kilka razy bo nie mogłam uwierzyć:-D 27 kwietnia idę na połówkowe, i o ile łaskawie powiedzą, to potwierdzą! i tej wersji będę się trzymać!
Beacia śliczne ciuszki, i najbardziej mi się podoba, że za grosze można takie cuda wyszukać:-D

demetrios super ciucholki i buciczki:)

maluszek polowalam na podobne ale byly od 40 zl i wydawalo mi sie za duzo poza tym chyba bardziej pod chlopca sa a ja poki co nie znam plci wiec odlozylam zakup, ale tygrysek boski:)

cyniczna sliczne ubranka:)

axarai bardzo dobry pomysl, jedno po Synku sprzedaz kupisz cos nowego dla Adusi:)

Beacia oj widze poszalalas na zakupkach:)ja czekam na polowkowe mam nadzieje ze sie w koncu dowiem w jakim kolorze kupywac ubranka juz sie nie moge doczekac buszowania po lumpkach:-D

A ja się pochwale zakupami z allegro bo super się udały;) Wszystkię rzeczy nowiutkie z metkami!:)
kombinezonik dla Maleńkiej;) 15,5zl
2235022903.jpg
bluzeczki dla mnie za 3,24 zielona i 3,5 niebieska:-D2250176080.jpg
2250176799.jpg

Powiem szczerze
mnie samo czytanie co powinnam mieć na tą wyprawkę przeraża
póki co nie mam nic
i nie potrafię się zmobilizować, żeby zrobić chociaż listę.

nie wiem nic!!!

Beacia ekstra ciuszki dorwałaś w lumpku.

Cyniczna - śliczne te kompleciki w C&A :)

Kasieczek - jak widać na Twoim przykładzie na allegro też można znaleźć fajne ciuchy za śmieszne pieniądze.

ja białego jelenia widziałam w macro proszek i płyn, mój mąż używa takiego mydła, bo na inne jest uczulony
a co do wyprawki to ja tez jestem przerażona, zupełnie nie wiem co ile czego, może ma ktoś taką listę ściągawkę?

reklama
Ja już też poczyniłam pierwsze zakupki, te pierwsze w kolorach niebieskich - uwierzyłam znajomym, ze będzie chłopiec he he ale teraz zamówiłam rampersik już typowe dziewczęcy czekam na listonosza, to ten ostatni:tak:jak widać pokochałam firmę Babaluno

Załączniki

• DSC00575.jpg
    DSC00575.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00576.jpg
    DSC00576.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00572.jpg
    DSC00572.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 944aedabd32d8174.jpg
    944aedabd32d8174.jpg