ja mam w domu po Tomku "drabinki ecri' i "drabinki zielone". z tym, ze ja kupilam tylko komplety -> posciel(poduszka i przykrycie) oraz ochraniacze. wiec mialam 2 komplety na zmiane. reszte uwazalam za "łapacze kurzu" ale to tylko moje zdanie, wiec sie nie przejmuj i jak Ci sie podobaja takie cale komplety to kupuj :-)To chyba mój pierwszy post na tym wątku.
Do tej pory zaglądałam tu regularnie, ale że sama nie miałam się za bardzo czym pochwalić - bo jeszcze prawie nic nie kupowałam, to się nie udzielałam.
Jutro mam USG połówkowe i jeśli lekarka potwierdzi płeć męską to zacznę robić zakupy
W tej chwili mam tylko kilka ciuszków unisex i mój M odkupił od kolegi fotelik maxi cosi za 60 zł. Postaram się na dniach zrobić zdjęcia i się Wam "pochwalić". Poza tym zaczęłam już rozglądać się za łóżeczkiem i pościelą. Na allegro wypatrzyłam takie komplety:
POŚCIEL 15cz 90/120*100/135 BALDACHIM / MOSKITIERA (2254460201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napiszcie mi co sądzicie, jaki wzór się Wam podoba?
ale wzorki naprawde urocze :-)