reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Fajny ten wózek, ale cena to 1729 zł. Tylko ten fotelik za mną nie przemawia, ale nie wiem, bo nie czytałam o nim. Jakoś najwięcej jest tych fotelików z Maxi Cosi, ale czy faktycznie są takie dobre?
Jeżeli ktoś miał, to proszę o opinię, bo mam okazję kupić taki używany i się zastanawiam.

reklama
Dzieki dziewczynki za rade ,obejrze w sklepie i zobaczymy .Ostatnio u nas w komisie był taki do sprzedania za 800 ale tylko na fotkach widziałam.Zreszta zanim do kupna dojdzie to jeszcze jakis mi wpadnie w oko bo to juz trzeci zakochany;-),kurcze tyle tego jest rozpietosc cenowa tez ale jak tu wybrac dobrze dla dzidzi i siebie:rofl2:

Ja też się zastanawiam, jak wybrać, żeby był dobry, fajny i ładny, a przy tym miał przystępną cenę.
Jakoś najbardziej obawiam się właśnie zakupu wózka. Bo to w sumie chyba najdroższy wydatek.

Hallo Kobitki! Ja najpierw napalałam się na te wszystkie x i inne drogie wózki, ale jak sobie je obejrzałam to lipa normalna. Nam się dzidzie urodzą na jesień i zimę i potrzebny porządny wózek. Zwróciłam uwagę, że te polskie wózki mają super budki, które jeszcze się odpinają z przodu i można bardziej ochronić od wiatru, a później od słońca, (w x budka jest chyba tylko do ozdoby) oglądałam ten i jest po prostu boski WÓZEK TAKO CAPTIVA OLD MOBILE - FOTELIK GRATIS !!! (2223869569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
--------i http://allegro.pl/wozek-captiva-nowosc-od-producenta-i2221649326.html
--------ten też jest świetny ADAMEX 3W1 NITRO + FOTELIK SAMOCHODOWY - zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce
--------lub ADAMEX 3W1 MARS + FOTELIK SAMOCHODOWY - 934.96 zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce ten drugi bardzo lekki, i nie ma się do czego przyczepić, w tym tako też tak budka się odpina.
W tym tygodniu idę do takiej wielkiej hurtowni z wózkami, to się porozglądam. Jak by która z was była ciekawa jakiegoś wózka to niech napisze sprawdzę wstępnie:-D

Ostatnia edycja:
fasolka siostra ma boldera mało go jeszcze miała okazje przetestowac to nie wiem czy zadowolona,wiem ze minus to brak przekładanej rączki.Ja mu sie zbytnio nie przygladałam bo za wózkiem sie nie rozgladam,ale pierwsze skojazenie ze nie jest wart swojej ceny1700-1800.siostra kupiła używany w dobrym stanie za 500zł na allegro wiec za to kase to moze byc
żanetka fajne te mebelki i naprawde jak darmo.
axarai widze ze na ciuszkach sie ostro szaleje,pieknosci

reklama
axari piekna kolekcja dla malej damy:)

fasolka ja juz kiedys pisalam o tym wozku ja tylko dowiedzialam sie o Dzidzi oczywiscie zaczely sie poszukiwania wozka i ten z Implasta o ktorym piszesz zapadl mi tak w pamiec, ze stwierdzilam ze innego nie chce, tylko jak poznam plec zastanowie sie nad kolorkiem.Jesli chodzi o kontakt nie widzialam go jeszcze na zywo ale przed zakupem na necie(sa o wiele tansze niz w sklepach)pojade i sprawdze, poki co polecam prezentacje na you tubie:

wózki implast 7.mp4 - YouTube

wg mnie ma wszytko co porzeba: pompowane kola spacerowka i gondola mozliwosc montazu tylem i przodem w gondoli mozliwosc regulacji oparcia i wiele innych bajerow to jest moj wozek:-)

a ten z tako oktorym piszesz ma moja Psiapsiolka i tez jest bardzo zadowolona:)

axarai fajne te wozeczki ale ja poki co lovam implasta, w wakacje zamierzam przejechac sie zobaczyc go na zywo i jesli mnie jednak odepchnie to wtedy bede sie martwila:)

Do góry