reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Becia tego ze raczka nie przekładana nie doczytałam a dla mnie minus i to duzy , szczegolnie w spacerowce
:baffled:.Kurcze chyba tak jak axsari musze sie wybrac do jakiegos duzego sklepu z wozkami i na zywca pogladac pomacac itp bo na fotkach to prawie wszyskie super, bo i tak w sumie to mam zamiar w sklepie gdzies u nas kupic a nie przez allegro ,tym bardziej ze kumpela ktora niedawno urodziła mowiła mi ze mozna wozek sobie zarezerwowac dac zaliczke i odebrac jak sie urodzi a to ja dla mnie najciekawsze rozwiazanie:-)

reklama
z implastem nie mialam do czynienia
tako misie pdoba ale tylko na srebrnej ramie ale to juz kwestia gustu
nagapalma w tym Twoim wozku balabym sie czy te przednie kolka dadza rade po sniegu sa dosc male, ale co do Twojego zdania co do spacerowek to sie zgodze w pelni, my gleboki mamy xlandera uzywany, gondola w super stanie, a na wiosne kupie sama spacerowke, ze zwrotu z podatku heh

pozniej pokaze Wam jakie ubranka wcozraj z mam wylumpowalysmy (glownie mama placila;-))

a czy jako laik moge zadac pytanie co jest zlego w spacerowkach w tych wozkach 3w1/2w1?
oi znajomi maja bugaboo cameleon i byli bardzo zadowoleni i dopiero jak maly mial 2 lata kupili nowa spacerowke, lekka i zwinniejsza ale tez dla wiekszego dziecka to chyba co innego potrzeba?

a czy jako laik moge zadac pytanie co jest zlego w spacerowkach w tych wozkach 3w1/2w1?
oi znajomi maja bugaboo cameleon i byli bardzo zadowoleni i dopiero jak maly mial 2 lata kupili nowa spacerowke, lekka i zwinniejsza ale tez dla wiekszego dziecka to chyba co innego potrzeba?
ja mialam 2w1 i to byla mordega, taki ciezki i nieporeczny byl ten wozek. uzyłam tylko gondoli i jak Tom juz pewnie siedzial to zmienilam na lekka spacerowke i bylo o niebo lepiej. mial wtedy chyba ok pol roku. tym razem kupuje wlasnie tylko lekka gondolke a potem ją odsprzedam i znow kupie spacerowke.
jeszcze mi sie nie podoba, ze te spacerowki w 2w1 sa male/albo kubelkowe. Mlody na wszelkich wyjazdach zasypial mi w spacerowce, ale on mial taka szeroka i rozkladana na plasko wiec mogl spac wygodnie, przewracac sie na bok czy brzuch i bylo mu dobrze.

Fotelik już wybrany, mój B ma upatrzoną marke i model, pozostaje tylko kwestia wyboru koloru :)

Jestem totalnie zabłąkana jeśli chodzi o wózki... Na pewno chciałabym kupić 2w1 albo 3w1, w miare lekki bo to ważne. Koleżanki zdecydowały się właśnie na wielofunkcyjne wózki i każda z nich jest zadowolona z wyboru. Na rynku jest mnóstwo marek...

W maju wybierzemy się do kilku sklepów żeby "zmacać" jakieś wózki i może już coś wybierzemy..

Fajne wózki ma Mamas&papas, moja znajoma bardzo jest zadowolona ze sprzętu od nich.
http://www.mamasandpapas-polska.pl/

Ostatnia edycja:
Ja chyba nie kupie wózka, mam na strychu schowany wózek po corci. Kompletnie nie byłam z niego zadowolona i nawet nie bylo zbytnio okazji zebym mogla się do niego przekonać bo moje dziecie wcale nie chcialo jeździć w wózku. Ani w gondoli ani potem w spacerówce. Teraz jak gdzies jedziemy to mala zasuwa na piechotę. jedynie intensywnie uzywny byl fotelik samochodowy. Dziewczyny zwroćcie uwage z czego jest wykonane obicie fotelika bo w moim dziecko strasznie sie pocilo w upalne lato a klimatyzacje w samochodzie bałam sie włączać przy takim malym dziecku

To chyba mój pierwszy post na tym wątku.
Do tej pory zaglądałam tu regularnie, ale że sama nie miałam się za bardzo czym pochwalić - bo jeszcze prawie nic nie kupowałam, to się nie udzielałam.
Jutro mam USG połówkowe i jeśli lekarka potwierdzi płeć męską to zacznę robić zakupy :)

W tej chwili mam tylko kilka ciuszków unisex i mój M odkupił od kolegi fotelik maxi cosi za 60 zł. Postaram się na dniach zrobić zdjęcia i się Wam "pochwalić". Poza tym zaczęłam już rozglądać się za łóżeczkiem i pościelą. Na allegro wypatrzyłam takie komplety:
POŚCIEL 15cz 90/120*100/135 BALDACHIM / MOSKITIERA (2254460201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napiszcie mi co sądzicie, jaki wzór się Wam podoba?

reklama
Demetrios jak dla nie z tym sloniem jest boska:-) . Jesli chodzi o kupowanie uzywanego foltelika to trzeba z tym uwazać bo może byc np po wypadku i wtedy nie wiadomo czy jest w pelni sprawny. Chyba ze tak jak ty kupilaś od znajomych

Do góry