reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
łóżeczko.jpg

komoda.jpg
A my takie cuda kupiliśmy naszej Dzidziuni, wylicytowałam używane na allegro za dosłownie "grosze" :-)

Pok, Zaanetkaaa meble piękne!

My postanowiliśmy kupić meble w kolorze zbliżonym do naszej sypialni (Vox - Romeo i Julia) bo chcemy aby maleństwo początkowo mieszkało z nami w pokoju :)

Podobają mi się łóżeczka Klupś, kolekcja Żyrafka
Klupś, Żyrafka, Łóżeczko dziecięce, drewniane, 120x60 cm - Klupś - Świat niemowlaka - sklep internetowy Smyk.com
widziałam na allegro kolor jasny orzech, który jest bardzo zbliżony do naszych mebli...
Do września zapewne zmienię jeszcze zdanie bo znajdę coś ładniejszego :p

Martusia dzieki:-D Uwielbiam po prostu to grzebalstwo, jedyna lipa, to to, że tel lumpik jest strasznie malutki, i trzeba sie ładnie nagimnastykować, przed innymi mamami, żeby coś fajnego wyhaczyć:-D Wróciłam, stówkę wydałam, ale ile rzeczy kupiłam:szok:, a wczoraj w H&M wydałam 100 i trzy rzeczy na krzyż!

Lumpexik super, w zasadzie same markowe rzeczy, mi się udało kupić Next i Gap głównie:-D A to moje zdobycze.
IMG_0293[1].jpg sukieneczka jasno różowa i getry George 10zł
IMG_0295[1].jpg bodziaczki każdy po 2 zł IMG_0296[1].jpg sukienka tu za 8 zł
IMG_0297[1].jpg spodnie next po 6 zł IMG_0298[1].jpg czapeczki next po 1 zł i bluzeczka 4 zł
IMG_0300[1].jpg spodenki next 5 zł IMG_0299[1].jpg spódniczka gap 6 zł
No i poszalałam w różu:-D Oczywiście rzeczy nie prane i pogniecione, ale totalnie nie zniszczone:tak: Uwielbiam te ceny!

Ostatnia edycja:
martusia1605- łącznie za łóżeczko i komodę 100zł +musieliśmy sami po to jechać na paliwo 30zł :-)
axarai- śliczne te ciuszki :tak: takie słodkie :-)

reklama
Do góry