Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pieknamama... hymmm... zakupy w tym sklepie internetowym to u mnie wielka porażka, wszystko odesłałam....![]()
Ja z mojego doswiadczenia polecam kupic kilka pojacyków,
jak ktoras rodzi po raz pierwszy, to radze sie dowiedziec wczesniej w konkretnym szpitalu jak to jest... ja mialam dwa do wyboru i w jednym musiala bym miec wszystko dla dzidzi, ubranka, pieluchy, kosmetyki itp. a rodzilam w takiem, w ktorym oni wszystko mieli dla malucha. na sali lezaly zapasy pieluszek, po ubranka trzeba bylo podejsc do pielegniarek i zmienialy. tam musialam miec tylko rzeczy dla siebie a potem na wyjscie a tak to nic. ;-)Ja z mojego doswiadczenia polecam kupic kilka pojacyków, zwłaszcza dla dziewczyn, które będa po raz pierwszy mamami. Ja kompletnie nie miałam doswiadczenia w ubieraniu takiego malenstwa i męczylam się przy bodziakach zwlaszcza tych przez glowe a pajacyki myk myk i juz byl szkrab ubrany. W domu przez kilka pierwszych miesięcy sprawdzaly mi sie super. pajacyków uzywałam zarówno w dzien jak i do spania. Do szpitala tez polecam ubranka bardziej rozpinane niz przez glowe, ja sie okropnie stresowalam jak mialam przebrac córcie bo balam się ze cos jej uszkodze