reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja póki co jeszcze chodzę w stroju sportowym dwuczęściowym, ale właśnie też muszę sobie coś nabyć :))) idę zerknąć na bonprix

edit: ciekawe czy to tankini nie faluje za bardzo, jak się płynie, hmmm, osobiście wolę dwuczęściowe niż jednoczęściowe, więc to byłoby fajne, ale czy nie "podwiewa" go w wodzie? :)
ja mam w domu jedno tankini, ale za male jest w biuscie :-( z tym ze ja mam na dole tej "bluzeczki" sciagacz, wiec idealnie by wchodzil pod brzuch. no ale takich "luznych" nie mierzylam nawet

reklama
stokrotka i fajne te leginsy z h&m?? bo chce sobie wlasnei jakies kupic na lato i jakies cieniutkie tuniczki i wlasnei szukam jakis ciazowych leginslow , chcialam na allegro ale kiedys pamietam duo dziewczyn pisalo ze sa takei beznadziejne wiec wole dac troche wiecej a kupic cosik ok:)

uszczupliłam konto o ponad 500zł :) zamówiłam pościel do łózeczka dla maluszka :) już sie nie moge doczekać:))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Majeczka ja mam leginsy z h&m z panelem dł 3/4 kupione w zeszłym roku w maju za 39 zł bawena super mega wygodne (kupiłam je w poprzedniej ciazy załozyłam raz:-() ale teraz biegam w nich po domu piore i zakładam:-pbo takie sa wygodne nic mi sie z nimi nie dzieje mam zamiar jeszcze jedne takie sobie kupic na ciepełko

dzięuję kochana no to mnie przekonałaś:) ogólnie mam kilka par ciązowych spodni z hm i sa poprostu superowe , wiec tak wlasnei podejrzewalam ze i leginsy beda swietne ale teraz juz nei mam watpliwosci:) dzieki

ja w leginsach a h&m chodzę cały czas mam 2 pary czarnych długich brzuszek w nich ślicznie wygląda i kupiłam sobie taka koszulę białą w kropeczki w kokardką i sweterek malinowy super jestem zadowolona i czerwone jeansy ale pod brzuch-ale ich jeszcze nie zakładałam :) Polecam a cena jest super :) buziaki dziewczynki

gorgusia super spodenki tylko cena mnie przeraza, ale w ciazy nie jestesmy w koncu co miesiac hihi
ja w moich starych legginsach wyciagnelam gumke i sama wszylam pas ciazowy kupiony za 5 zl i takim sposobem tez mam ciazowe spodenki :-)

Lotka ja mam cicha nadzieje ze sie w stary zmieszcze:-Dokaze sie latem...

gorgusia super spodenki tylko cena mnie przeraza, ale w ciazy nie jestesmy w koncu co miesiac hihi
ja w moich starych legginsach wyciagnelam gumke i sama wszylam pas ciazowy kupiony za 5 zl i takim sposobem tez mam ciazowe spodenki :-)

Lotka ja mam cicha nadzieje ze sie w stary zmieszcze:-Dokaze sie latem...
ja poszlam ostatnio na basen w starym, i sie musialam pilnowac heheh bo albo mogl mi sie ukazac biust, albo na dole bylo za malo materialu, bo sie naciagnal na brzuch hehehe

A mi własnie listonosz przyniósł spodnie, które zamówilam z pieknamama.pl. Jedna dlugie a drugie rybaczki 3/4, całkiem fajne sa zwłaszcza rybaczki bo mozna je nosić w ciązy i potem również. Maja gumke ale nie maja tego pasa na brzuch:-)

reklama
Do góry