reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Gorgusia żaba zarąbista :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D , sama chętnie połaziłabym już po sklepach , ale szybko to chyba nie nastąpi :(

Golasku suuuper sie obkupiłaś jakie śliczne cudeńka znalazłas !!!extra
Gorgusia śliczne ubranka i widze że h&m rzadzi:) my tez tam kupilismy troszke ostatnio:)
Fasolka z neicierpliwościa czekamy na foty ja lecę zrobić foty swoim i zaraz wklejam:)

DSC_0454.jpgboska bluzo kurteczka jak bedzie dziewczynka planowane wyjscie ze szpitala w niej jesli chlopczyk ,poczeka na siostrzyczke:)
DSC_0456.jpgotulaczek taki zamiast rożka , tutaj takowych naszych rożków nei posiadają , a ten zamierzamy wziąc ze sobą do szpitala
DSC_0453.jpgniby rozmiar na 6m ale wygląda na mniejsze:) boskie nie mogliśmy sie oprzeć :)
DSC_0455.jpgśpiworek do wózka czy fotelika kupiłam dawno temu nim jeszcze w ciazy byłam:)
DSC_0457.jpgten kocyk do przytulania Tatuś kupił po wizycie genetycznej :)
w rzeczywistości duużo ładneijsze kolorki ale lanistwo bierze górą nawet rolety mi sie nei chce odsłonić żeby było ładniej:))) a no i mmay jeszcze kilka bodziaków z h&m ale nadal wisza na suszarce i komplecik tygryskowy z tk maxu jak powysychają to wkleję foty:)

Ostatnia edycja:
znowu dzis bylam w lumpie, kupilam sliczne spodnie disneya za 3,50zł są dziewczęce ale co tam jak urodzi się chłopiec to sprzedam na allegro do tego dwie pary rękawiczek i body zary nowe za 1,85zł z napisam DAD Iam there czy jakos tak, pozniej wkleje fotki

Maja sliczne a ta kurteczka moim zdaniem nawet dla chłpoaka moze byc mało tam rozu:-):-)
Martusia widze ze nie tylko mnie wczoraj poniosło i dziewczece spodenki kupiłam ..:-D
Gorgusia przecudna zabka

Ostatnia edycja:
reklama
fasolka a co tam najwyzej sprzedam na allegro albo komus dam heh jakbedzie chlopak ale nie moglamsie oprzec tym spodniom bo ja kocham disneya

Do góry