reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
A to wczorajsze łupy jeszcze z cenami:-)
buciki nowe hema,biała czapeczka nowa h&m,
image201203140001.jpg

Palemka powiem Tobie, ze całkiem niezły ten wózek. Jest też w wersji z fotelikiem WÓZEK VERDI FUTURO SPAC+GOND.+FOT. STELAŻ ALU! (2176611025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ma w zasadzie wszystko co potrzeba:
-obracana spacerówka, mnie tylko taka interesuje
-skrętne kółka
-porządna buda, jeszcze z wysuwanym dodatkowym daszkiem, dla mnie rewelacja, bo w tych wszystkich drogich -wózkach te budki takie małe są, a ja lubię dzieciątko zasłonić jak wieje
-rozkładana spacerówka, i wygląda na wygodną:-D
-cena też przyzwoita
teraz trzeba by obejrzeć ją na żywo.
Fasolka śliczne ciuszki, a te spodenki to po prostu miodzio:-D
Kasieczek prześliczna kurteczka:-), a Ty widzę w błękit lecisz:-)

No widzę własnie:-) a ja to bardzo bym chciała w różu się wyżyć, w falbankach, świecidełkach i takie tam:-D błękit to już opanowałam jak widać;-)

reklama
Do góry