reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
ja tez mam pralke w kuchni ze wzgeldu na male gabaryty lazienki i kapiel tez raczej bedzie w pokoju bo u mnie ciezko manewrowac nad wanna by bylo z takim malenstwem ze wzgledu na stojace przy wannie wc

namowilyscie mnie wstawie kilka fotek ubranek, myslalam, ze nie chce Wam sie tego ogladac heh, ale wtawie tylko te najladniejsze bo mam juz duzo, a bialych body np. nie bede wklejac, ani welurowych bluzek jednokolorowych,ale najladniejszymi lowami i cenami z checia sie podziele

Martusia to czekamy:)
Fasolk amy takie literki teraz dla chrzesniakow zamowilismy tzn na mikolaja dolaczylismy do slodyczy są poprostu bąąąąbowe:) śliczne cudne piekne i wogole boooskei:)

1)kurteczka mini mode, stylizowana na odwrocona skorke, ale to nie jest skora, cala na takim puszku jak u dolu, kosztowala 7,80zl firma mini mode

2) kombinezonik polar na zewnatrz plus od spodu bawelna, cherokee, 4,50zł
url=http://naforum.zapodaj.net/2014335d78d2.jpg.html]
2014335d78d2.jpg
[/url]
3) pajacyk disney 2,50zł

4) pajacyk welurowy next 3,00zł

martusia super te ciuszki, mi najbardziej podoba się ta kurteczka. A ceny niesamowite, za taką kasę to faktycznie ciężko się oprzeć. Chyba też bym nie czekała tylko brała, a i wszystkie uniwersalne - dla córci lub synusia. Naprawdę śliczne.

Wczoraj byłam w Mothercare - tak sobie popatrzeć. Jejku piękne są ciuszki! No i jeszcze piękniejsze ceny ;). Nie wiem jak długo się powstrzymam przed zakupoami ;).

Ostatnia edycja:
PALEMKO a te jeansy to nie na ciąże?szkoda by mi były bo za długo nie ponosisz a po ciaży też z tym róznie :p

Ja mam w łazience pralkę ale jakos nigdy nie stosowałam jej jako przewijak...

MARTUSIA śliczności i za takie ceny?szok :)u mnie pomarzyć o takich :(w cenie kurteczki cyz kombinezonu to ja body dostane :0

Palemka ulala! Ale lasia :)
Ja od dziś pomykam w leginsach ciążowych. Brzuch wystaje, jeansy gniotą,zwykłe liginsy też. A te ciążowe są mega wygodne :)
A dla naszego Maleństwa wczoraj kupiliśmy to:
IMAG0185.jpgIMAG0186.jpg

reklama
A ja byłam dzis na łowach i zadowolona jestem strasznie bo duzo rzeczy nowych trafiłam H&m i Disney:-):-) Piora sie jak wyschna to fotki wkleje:-)

Do góry