Anmika - ja też tak mam. Na razie nawet z ciuszkami ciążowymi nie szaleję. Koleżanki mnie troszkę zaopatrzyły:-). A i kuzynki obiecują dostawę ciuszków dla maleństwa. Nie sądzę jednak abym pozbyła się przyjemności kupowania .... już myśle o ciuszkach, mebelkach...ale na zakup przyjdzie czas.
reklama
Ja mysle ze strach to do konca zostanie ja tez sie boje ale....z poprzednimi dziecmi tez kupywałam szybko a jak mi tesciowa mówiła ze zapesze ze jak w 8 miesiacu kupie to wystarczy ale ja i tak swoje i dobrze na tym wyszłam bo spokojnie co miesiac po wizycie (lekarz w centrum miasta przyjmowal)szłam dzidzi cos kupic ,a ostatni miesiac w szpitalu spedziłam ale w domu juz wszystko miałam gotowe.Tylko wózek po porodzie kupowałam młoda za to miesiac przed czasem sie urodziła,wiec teraz tez powolutku juz kupuje :-)
Anmika - ja też tak mam. Na razie nawet z ciuszkami ciążowymi nie szaleję. Koleżanki mnie troszkę zaopatrzyły:-). A i kuzynki obiecują dostawę ciuszków dla maleństwa. Nie sądzę jednak abym pozbyła się przyjemności kupowania .... już myśle o ciuszkach, mebelkach...ale na zakup przyjdzie czas.
No to nie jestem sama. Ja do tej pory kupiłam sobie jedynie 2 pary legginsów ciążowych, tunikę i sukienkę (nie ciążowe ale takie luźne) i to tylko dlatego, że moje ciuchy mnie już cisną. Tak pewnie nawet tego bym nie kupowała.
Kurcze a powiedźcie mi, jak tam Wasze brzuszki? Też już się nie mieścicie w ciuchach, czy tylko ja tak mam? Bo szczerze to nie myślałam, że tak wcześnie brzuszek "wyjdzie".
Może to faktycznie tłuszczyk
A do oglądania dziecięcych ciuszków jeszcze mnie jakoś nie ciągnie, jedynie wózki oglądałam. I mam taki mętlik, że jak będzie trzeba już wybrać to kiepsko się widzę
Ostatnia edycja:
Monaliza zaszalałaś suuuper
Martusia wrzuć zdjecia najbardziej mnie onteresuje oczzywiscie pajacyj disneya))
zazdroszcze tym ktore nie maja potrzeby ogladania dzieciaczkwoych rzeczy u mnie pochłania tyle godzin dzinnie ze maskaraPP
ja wczoraj tez troszke kupilam po weekendzi ewkleje fotki
Martusia wrzuć zdjecia najbardziej mnie onteresuje oczzywiscie pajacyj disneya))
zazdroszcze tym ktore nie maja potrzeby ogladania dzieciaczkwoych rzeczy u mnie pochłania tyle godzin dzinnie ze maskaraPP
ja wczoraj tez troszke kupilam po weekendzi ewkleje fotki
Ja pomimo tego ze waga -3 to juz od jakiegos czasu w moich normalnych spodniach nie chodze bo mnie w pasie cisna a nie bede dzidzi sciskac zresza to niewygodnie.No to nie jestem sama. Ja do tej pory kupiłam sobie jedynie 2 pary legginsów ciążowych, tunikę i sukienkę (nie ciążowe ale takie luźne) i to tylko dlatego, że moje ciuchy mnie już cisną. Tak pewnie nawet tego bym nie kupowała.
Kurcze a powiedźcie mi, jak tam Wasze brzuszki? Też już się nie mieścicie w ciuchach, czy tylko ja tak mam? Bo szczerze to nie myślałam, że tak wcześnie brzuszek "wyjdzie".
Może to faktycznie tłuszczyk
A do oglądania dziecięcych ciuszków jeszcze mnie jakoś nie ciągnie, jedynie wózki oglądałam. I mam taki mętlik, że jak będzie trzeba już wybrać to kiepsko się widzę
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Anmika ja nie dosc ze mam wszystko po Patim przejrzane to jeszcze policzone by wiedzieć co kupic na maleństwo. Boisz co jest jak najbardziej zrozumiałe ale trzeba wierzyć ze bedzie dobrze a oglądanie czy kupowanie ciuszków nie ma wpływu na bobaska. Gdy poczujesz sie na siłach obejrzyj ciuszki po starszym synku moze to poprawi Ci humor i sprawi ze uwierzysz ze moze juz być tylko dobrze. Ile Twój starszy synek ma latek?
Marudka wozka to nie kupuj za wczesnie bo przeciez gwarancja bedzie mijac nie potrzebnie a łóżeczko czemu nie jeśli masz gdzie schowac wielki karton
Monaliza zaskoczylas mnie tymi duzymi zakupami ale wedlug mnie to dobrze rozkladac tak zakupy na raty bo dziecko potrzebuje mase rzeczy a z jednej czy dwoch wyplat nie da rady się wszystkiego kupic. Gratuluje udanych zakupmy i pozytywnych myśli
Fasolka śliczne ciuszki
Martusia no wlasnie pokaz co kupiłaś i Maja Ty tez
Marudka wozka to nie kupuj za wczesnie bo przeciez gwarancja bedzie mijac nie potrzebnie a łóżeczko czemu nie jeśli masz gdzie schowac wielki karton
Monaliza zaskoczylas mnie tymi duzymi zakupami ale wedlug mnie to dobrze rozkladac tak zakupy na raty bo dziecko potrzebuje mase rzeczy a z jednej czy dwoch wyplat nie da rady się wszystkiego kupic. Gratuluje udanych zakupmy i pozytywnych myśli
Fasolka śliczne ciuszki
Martusia no wlasnie pokaz co kupiłaś i Maja Ty tez
DZIEWUSZKI ja po weekendzie wrzuce zdjecia ,bo wczoraj wrzuciłam do prania te ubranka razem z nowymi pizamkami dl asiebie ,nie nawidze zapachu nowego ubrania!!! wiec jak cosik kupuje to wrzucam od razu do prania a emek sie ze mnei smieje i pyta jak wozek wypiore))hheheeh musze pomyslec nad tym no i musialam zakupic wieksze pizamy bo ja kocham takie gruuube polarkowe i oczywiscie musza byc spodnie a pomimo tego ze waga w dół to się rozrastam)
Palemko to chyba Ty pytałaś o loole tak maja ją 3moje znajome i 2mowia ze wozio jest superowy jak na parasolke a jedna zmienila na mclarena i mowi ze nie ma lepszej ale akurat dwie zadowolone z looli maja dzieciaczki ktore nie lubia jezdzic tylem do mamy czy kto tam prowadzi wozek wiec to tez moze dlatego ,choc mi si ejeszcz epodoba pegperego tez ma obracana spacerowke i jakis wiekszy mi si ewydajeehhhh no a my jednak mooze bedziemy mieli Maxi cosi mura wczoraj podliczylam skarbonke i powinno byc oki
Palemko to chyba Ty pytałaś o loole tak maja ją 3moje znajome i 2mowia ze wozio jest superowy jak na parasolke a jedna zmienila na mclarena i mowi ze nie ma lepszej ale akurat dwie zadowolone z looli maja dzieciaczki ktore nie lubia jezdzic tylem do mamy czy kto tam prowadzi wozek wiec to tez moze dlatego ,choc mi si ejeszcz epodoba pegperego tez ma obracana spacerowke i jakis wiekszy mi si ewydajeehhhh no a my jednak mooze bedziemy mieli Maxi cosi mura wczoraj podliczylam skarbonke i powinno byc oki
reklama
P
patrysia*
Gość
Ja wejde w szał ciał kupowania a chociazby na pewno szukania jak poznam płec bo tak mnie nic nie kręci zbytnio...a byłam w lumpku trzymałam nie jedną rzecz no ale jednak konkrety co do płci wygrywają...