reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

lotka nie wiedzialamn ze tak tanio mozna kupic lozeczko

fasolka my bedziemy kupowac bujaczek bez tego sobie nie wyobrazam tylko uzywany bo wiekszosc i tak ma odpinana tapicerke do prania

Wy sie dziewczyny nie boicie tych malych kolek w wozkach?? ja nie daje rady takimi jezdzic ani po sniegu ani po blocie
wg mnie to po tyle max powinny byc ceny lozeczek, no ale biznes sie nakreca i mamy efekty. :-)

ja tez caly czas mam Toma w spacerowce ale u nas w miasteczku nie ma problemu z odsniezaniem chodnikow. a pewnie jak by nas porzadnie zasypalo i nic nie robili to bym narzekala. :-)

reklama
tak sie dopytywalyscie babki co nakupowalam w tym polandzie, czesc juz pewnie wam pokazalam ale moge jeszcze raz :-)
SPODNIE CIAZOWE JEANS CIAZA SUPER (36-50)roz.40 (2110111726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wielofuncyjne lozeczko dla dziecka kojec RYBKA 5w1 (2113431403) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Detektor tętna płodu AngelSounds !!WYPRZEDAŻ!! (2113567919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEANS SPODNICA CIAZOWA ciazowe ciaza(36-46)roz.40 (2114479217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Limitowana kolekcja! Fantastyczna tunika kieszenie (2114688418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BOBAS becik śpiworek do spania 0-9 mies 2 KOLORY (2117106267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BODY niemowlęce 100% BAWEŁNA napki rozm 56 (2117685820) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚPIOCHY śpioszki 100% BAWEŁNA r 62 KAFTANIK gratis (2117685933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULA NOCNA DO KARMIENIA Italian Fashion M (2110083967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPODNIE CIĄŻOWE OGRODNICZKI 2 w 1 -MOTYWY- L (2120280287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DLA DZIECI PREZENT + PUFA + JAŚ (2120012443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-70% TUNIKA golf ZDOBIONA kamieniami CIĄŻA M (2120450543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OKRYCIE KĄPIELOWE 80 X 80 + GRATIS - SUPER JAKOSC (2120367327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
10 ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (2124700583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROŻEK Z USZTYWNIENIEM FALBANĄ I KOKARDĄ MILPOL (2124700684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CEBA ZESTAW KĄPIELOWY KOMODA+PRZEWIJAK+WANIENKA n (2124842681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
STANIK biustonosz DO KARMIENIA 80D biały PROMOCJA (2148083150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOMODA TK2D2SZ TENUS - TANIO - promarkmeble (2150245442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bawełniana Sukienka tunika ciąża na wiosnę L (2152387994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPÓDNICA CIĄŻOWA OGRODNICZKA 2 w 1 MOTYWY -L (2153182109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ELEGANCKIE SPODNIE CIAZOWE HIT (36-50)roz.40 (2157535198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OZDOBNE ZASŁONKI WE WZORACH POŚCIELI **MILPOL** (2158043896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PODUSZKA do karmienia ROGAL wygodna TANIO wzory (2162678083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i jak mi przyszlo podsumowanie na karcie kredytowej to sie w nizly szok wpedzilam!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Posciel, baldachimy zaslonki wszystko w kolorze zielonym, do tego komoda z zoltymi dodatkami. Teraz tylko tzreba odmalowac pokoik na zolto i zielono, pozawieszac pare obrazkow i heja!!!!!Normalnie czuje sie i zachowuje jakn=by to byla moja pierwsza a nie druga ciaza. Zglupialam na stare lata a przeciez jest tak wczesnie. Ja poprostu naprawde chce wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze..

Monaliza łał, nieźle poszalałaś!!!:szok: W sumie to fajnie jest oglądać te wszystkie rzeczy do maleństwa, ale ja się jeszcze hamuje. Chyba jednak strach jest większy, niestety (przynajmniej na razie) i w sumie wydaje mi się, że mam jeszcze czas.
I tak już ze mną lepiej, bo po wczorajszej wizycie odważyłam się dziś kupić pierwsze ciuchy dla siebie (skromnie: 2 pary leginsów, tunikę i sukienkę). Zresztą nie miałam wyboru, bo wszystkie rzeczy mnie już strasznie cisną, normalnie masakra.
Najlepsze jest to, że nikt (prawie) jeszcze nic nie wie o ciąży a zaraz zobaczy, to będzie niezły szok, ha ha.

Poszalałyscie dziewczyki:-).Sliczne rzeczy.
Anmika u mnie rodzice(domyslaja sie) tescie i rodzenstwo tez nie wiedzą jeszcze(daleko mieszkaja to łatwo ukryc) ale dzis po wizycie mam zamiar poinformowac wszystkich:-)

maja - ten tez biore pod uwagę :) a ktoś mówisz ma z Twoich znajomych i jest zadowolony ?

martusia
- ja nie mam wyboru musze miec lekki wózek, a głownie takie mają małe kółka

Mnie korci, żeby kupić już łóżeczko i wózek, bo mam upatrzone. Nie wiem, jak się powstrzymać :-)

Monaliza, ale zakupy :szok: łał, ta kanapa dziecięca jest super, kupię taką na pewno jak poznam płeć! dla chłopca model A22 a dla dziewczynki A12

No i mam już ten detektor tętna:
Detektor tętna płodu BabySound B z LCD!!! (2180228027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
właśnie go użyłam, tętno znalazłam prawie od razu, serduszko biło bardzo szybko (147 się wyświetlało), potem zgubiłam maluszka i znajdowałam jeszcze kilka razy, no i się uspokoiłam bardzo :tak: ale jak paczka przyszła to myślałam że ją rozerwę na kawałki z emocji, bo oczywiście była tak zapakowana że bez noża nie otworzysz.
Wieczorem znów posłucham maleństwa, tym razem już z mężem. Ale nie będę słuchać częściej niż raz w tygodniu. Niby to nie szkodliwe, ale lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Do góry