reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
mi byla teściowa czyli babcia syna kupiła właśnie w pepco ubranka dla malej. tak na 2 i 3 lata. jest zakupocholiczka. 2 bluzeczki fajne. spodenki takie sobie ale się przydadzą a czapka nie w moim typie już nawet wiem komu oddam.

Stokrotka, ty zakupoholiczko haha "nawet do Pepco, w ogole nigdzie" hie hie boski tekst :p

Anmika a moze tunel do raczkowania? Ja sie na taki czaje , ale szukam jeszcze innych, bardziej wypasionych modeli :

BUSA Tunel dziecięcy - IKEA

albo BIECO kleurrijke kruiptunnel 46 x 250 cm | Merknaam | Bieco | Outdoor

albo samochodzik - pchacz , 2w1

naprawdę wierzysz,że Adaś tam wlezie ;-) bo mnie się wydaje,że raczej ominie albo będzie się tym bawił na zewnątrz a nie w środku ;-)
zresztą myślę,że jak się dzieci pionizują to już nie bardzo chcą być w parterze, ale mówię o swoim ,żeby nie było ;-)

naprawdę wierzysz,że Adaś tam wlezie ;-) bo mnie się wydaje,że raczej ominie albo będzie się tym bawił na zewnątrz a nie w środku ;-)
zresztą myślę,że jak się dzieci pionizują to już nie bardzo chcą być w parterze, ale mówię o swoim ,żeby nie było ;-)

Jeśli Adamowi tunel nie przypadnie do gustu, to kot na pewno będzie zachwycony.
Tak więc tunel się nie zmarnuje hehe
Moje miały, tylko o mniejszej średnicy.
Szaleństwo było z tym tunelem

moja znajoma ma ten tunel i widzialam filmik jak jej cory szaleja, dlatego w ogole sie zaczelam rozgladac za tym, poki co Adam dzis wlazl do pojemnika na zabawki z IKEI ktory wyglada jak ten tunel, ale mysle,ze chyba kupie uzywany z aukcji chodza po 4 euro... i tak bedzie na ogrodku , w domu juz nie ma miejsca :no:

reklama
Do góry