reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Stokrotka, myślę że pobiłaś mnie po bandzie zakupami:-) Na bank masz więcej ciuchów dla małego niż ja dla Ady!
Nie mogę znaleźć fajnych sandałków dla Adi! Nie chce takich prawdziwych, bo młoda na lato i tak nie będzie chodzić, ale coś takiego delikatnego. I nic nie mogę fajnego znaleźć.

Axa sama wiesz robie co mogę w tym temacie :-D:tak:

ja mojemu kupiłam w Tesco sandałki, ale i tak je zrzuca :tak:

reklama
a to z ostatniej przeceny w Smyku ;-)
Arturek 003.jpg Arturek 004.jpg Arturek 005.jpg

i z Empiku ;-)
Klasyka dla malucha - Various Artists za 14,49 zł | Muzyka empik.com

Pan Kleks - Various Artists za 19,49 zł | Muzyka empik.com

Macierzyństwo non-fiction. Relacja z przewrotu domowego - Woźniczko-Czeczott Joanna za 23,80 zł | Książki empik.com:-D

Załączniki

• Arturek 003.jpg
    Arturek 003.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 41
  • Arturek 004.jpg
    Arturek 004.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Arturek 005.jpg
    Arturek 005.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 35
Moje zabawkowe zakupy wczorajsze :-p

Klocki sensoryczne fischer
fisher-price-4764-sensoryczne-klocki[1].jpg i ptaszek lamaze lamaze-ptaszek-27013[1].jpg

Załączniki

• fisher-price-4764-sensoryczne-klocki[1].jpg
    fisher-price-4764-sensoryczne-klocki[1].jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 70
  • lamaze-ptaszek-27013[1].jpg
    lamaze-ptaszek-27013[1].jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 68
Ciekawe czy stokrotka wypatrzyłą wyprzedaż w c-and-a. :-p

Ja w poniedziałek z dzieciakami połażę troszkę to może coś na przyszłe lato już Adzie kupię ekstra, a Weronice tylko pod warunkiem, że znajdę coś co muszę mieć, bo w kartonach pełno ciuchów. :-p

Jutro Ada dostanie w końcu rowerek z pedałami i 4 kółkami. Bo tatuś chce zakupić oprócz biegowego również tradycyjny. :-)

Lilijanna biegowe fajne ale nie ma to jak normalny rowerek :-p to tatus bedzie biegał i uczył :cool2: chociaz na czterech to jeszcze lajtowo dwa potem sa ciekawe :-p:-D

No takie małe butki to smyk i h&m bo tak to ciezko jeszcze w ccc czasami sa od 19r

reklama
Do góry