reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
qrcze nam w ikei podoba sie strasznei kolekcja mamuta dla dzieci :) ale cena porazajaca tym bardziej ze co te komody super ale szafa malutka ile tam ciuszkow wejdzie ?? no i dlugo nei posluzy dizdiz chyba ze sie myle ?? super taki fajny ksztalt tych mebelek jest no ale u nas dzieć i tak nei bedzie mial jeszcze dlugo swojeo pokoiku wiec nie ma co marzyc o takich mebelkach ,
Lotka a zadowolona jestes z łóżeczka?? bo tak troszke wyglada na nie solidne ale pewno tylko tak wyglada ,pytam bo tez myslalam o tym lozeczku bo chcialabym pozneij zamienic jak juz brzdac bedzie wychodzil na turystyczne :) bo i tak te piekne posciele trza bedzie wyjac z lozeczka :)

Bajerek:-)
bs_6931_hus_pta_2.jpg

qrcze nam w ikei podoba sie strasznei kolekcja mamuta dla dzieci :) ale cena porazajaca tym bardziej ze co te komody super ale szafa malutka ile tam ciuszkow wejdzie ?? no i dlugo nei posluzy dizdiz chyba ze sie myle ?? super taki fajny ksztalt tych mebelek jest no ale u nas dzieć i tak nei bedzie mial jeszcze dlugo swojeo pokoiku wiec nie ma co marzyc o takich mebelkach ,
Lotka a zadowolona jestes z łóżeczka?? bo tak troszke wyglada na nie solidne ale pewno tylko tak wyglada ,pytam bo tez myslalam o tym lozeczku bo chcialabym pozneij zamienic jak juz brzdac bedzie wychodzil na turystyczne :) bo i tak te piekne posciele trza bedzie wyjac z lozeczka :)
tak, nie mam zastrzezen do tego łóżeczka. ma oczywiscie tez regulowany poziom, mozna dac w polowie jak dziecko jest malutkie. nie ma tylko wyjmowanych szczebelkow, ale ja i tak tego nigdy nie potrzebowalam uzyc. no i w ikei mozna dokupic takie fajne ochraniacze, zeby dziecko nie obgryzalo lozeczka jak juz w nim stoi :-)

Cześć dziewczyny, mam do sprzedania bardzo dużo ubranek w rozm.0-3,3-6,6-9 dla chłopców i dla dziewczynek głównie firmy Next. Jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt emailowy :
multimama24@gazeta.pl
pozdrawiam.

lotka nie wiedzialamn ze tak tanio mozna kupic lozeczko

fasolka my bedziemy kupowac bujaczek bez tego sobie nie wyobrazam tylko uzywany bo wiekszosc i tak ma odpinana tapicerke do prania

Wy sie dziewczyny nie boicie tych malych kolek w wozkach?? ja nie daje rady takimi jezdzic ani po sniegu ani po blocie

reklama
Martusia powiem Ci ze wiele zalezy gdzie sie mieszka , u nas sniegu nie ma blota tez nie ,mamy fajne chodniki i park pod nosem :) ja chce kupic parasolke na wyjazdy gdzies i do samolotu zeby sie nie ciagac z normalna spacerowka :) a tutaj w sumie to 90%ludzi ma parasolki i jest oki:) no i najwazniejsze chce parasolke jak bede musiala jechac dolekarza czy gdzies bo do autobusu wpuszczaja jeden wozek ,w sumei teraz po przeprowadzce jest oki bo mmay autobus co jezdzi czesto ale jak wczesneij mieszkalam osiedle obok to qrde czasami godzine sie stalo i nie wyobrazam sobie jak by to bylo jak tak stoje z dzieckiem i mnie kierowca nei wezmei z wozkiem bo nie ma miejsca i kolejna godz czekac a tak skladam parasolke i wchodze z dzieckiem na reku:) wiec naprawde zalezy na jakie drogi i warunki kupujemy te wózeczki:)

Do góry