reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki:)
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np next :) choc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok:)

Powiem Ci, że mój mąż stwierdził, że nic tylko do Anglii lecieć po ciuszkowe zakupy :d fajnie by było gdyby tylko bilety lotnicze były tańsze :DD Pod względem finansowym o wiele fajniej lata się z UK do Polski niż z Polski do UK :DD Do cen ciuchów tutaj po prawie trzech latach tam wciąż nie mogę się przyzwyczaić :DDD

Alebur też tak miałam i chciałam się wsytrzymać ale nie wytrzymałam :D chciałam nikomu nie mówić o ciąży do końca pierwszego trymestru ale wyklepałam w 6 tygodniu całemu światu :DDD

maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowe :) i moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona:) a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl:(

maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowe :) i moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona:) a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl:(

haha, to męża za frak i do Londynu. Kiedy jak nie teraz :))

martusia1605 no dokładnie :DDD

Martusia chyba masz racje ale co tam jeszcze raz można obejrzec:-)
Co do łozeczka to decyzja zapadła ze jednak drewniane a nie turystyczne ,a to ze wzgledu na nasza szaloną labladorke boje sie ze przez przypadek moze łapką porwac to siatke w turystycznym .Drewniane bedzie pewniejsze po prostu a jakies zwykłe turystyczne dokupimy na wyjazdy i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
no u nas tez łóżeczko drewniane ze wzgledu na to ze emek baardzo chce ta posciel z baldachimem i wszelkimi falbankami pierdułkami :) a turystyczne bedzie w Pl u rodzicow:)

Do góry