Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np next choc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok
maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowe i moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl
Bardzo ładny i za taką cenę!A to drugi moj typ wózka po TAKO bardzo podobny z nizsza cena:-) mojemu M pokazałam oba bez cen i jemu ten bardziej sie podoba a jak zobaczył ceny to juz wogóle zachwycony ,aczkolwiek powiedzialze ja mam decydujacy głos
WÓZEK VERDI MAX 3W1+MEGA GRATIS!!! 37xKOLOR!!! (2160412633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.