reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

axarai ja mam najblizszy H&M 70km od siebie heh

ja raczej nowych ubranek w sklepach nie kupuje, bardzo duzo na wage w lumpeksach albo jak np. kurtke to na allegro uzywana, moja mala ma kurtki tylko nexta, spodnie pol na pol h&m i next, ale to wszydtko za gr kupuje, np rurki czarne dzinsowe h&m kupilam malej za 9zl, a ja akurat mam to szczescie, ze u nas jest lumpeks w ktorym ciuchy sa jak nowe i na wage, dla porownania bluzeczka disneya wychodzi 3,6zł a takie malusie dla noworodka to w ogole gr beda kosztowac, jutro wybieram sie do tamtego lumpa, jednak nie dam rady czekac na plec, bede kupowac na razie uniwersalne, biale, zolte, zielone itd

reklama
Next sprzedaje on-line, ale trzeba zapłacić kartą kredytową, a ja takiej nie mam:sorry:
Martusia koło mnie niestety nie ma fajnych lumpków, ale Kackowi ostatnio na allegro wylicytowałam świetne portki z nexa, i jestem taka dumna z siebie, bo pierwszy raz kupowałam z licytacją:-D

ktos o Zare pytal. u mnie rzeczywiscie najwiecej rzeczy dla starszych dzieci ale jest jeden duzy kat dla niemowlakow i noworodkow. Ja tam kupilam 3 sztuki ubranek. wzielabym wiecej ale malo unisexow. dosc drogo le jakosc rzeczy bardzo dobra. potem bylam w hm, zmacalam 3 bodziaki i sie zalamalam jakoscia tej bawelny, wiekszosc duzo tansza niz zara ale z szorsrkiej, cienkiej bawelny.
ja na razie juz nic wiecejnie kupuje, bo widze, ze moja mama zaczyna szalec a zaraz tesciowka dolaczy i bedzie mial bobas wszystko, co potrzeba a ja dokupie jakies bodziaki do "obsrania" :)

Dziewczyny, które mają blisko - polecam TkMaxx (Polski). byliśmy w weekend w naszym, poznańskim, można znaleźć mnóstwo fajnych ciuszków. Ceny takie... no więcej niż Tesco, stawiałabym bliżej Zary, choć nie totalnie tragicznie ale ciuszki na prawdę były bajeczne.

u nas w tkmaxie mozna czesto kupic super rzeczy za nei duze pieniadze :) takie markowe ubranka za kilka euro choc oczywiscie sa tez takie ze cena powala ostatnio widzialam kurteczke dla dziewczynki na około roczek za 300e !!!

u nas w tkmaxie mozna czesto kupic super rzeczy za nei duze pieniadze :) takie markowe ubranka za kilka euro choc oczywiscie sa tez takie ze cena powala ostatnio widzialam kurteczke dla dziewczynki na około roczek za 300e !!!

Maja16 bo TKMaxx w UK to jest lepszyJak mieszkaliśmy jeszcze w Londynie uwielbiałam tam buszować, ze sklepów tęsknię za primarkiem, dużo do odrzutu ale można było znaleźć co nieco :) Tutaj lubię domowe "gadżety" ale jednak ceny z dobitką dojezdną do Polski są.

Maybebaby - ooo Ty z Poznania?!!! W samym Poznaniu czy okolice? W TKMaxxie kupiłam super płaszczyk dla Ady :-)

Ja to zakupów na razie w ogóle nie robię, wsio mam po Adriannie.

Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki:)
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np next :) choc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok:)

reklama
dziewczynki , śliczne ciuszki , ale powiem wam , że ja mam jakąś schizę , boję się kupować jeszcze czegokolwiek , żeby nie zapeszać , myślę , że zacznę kupowanie po 15-20 tygodniu.

Do góry