Kasia ja wierzę, że można tak szybko:-) Ta Mama prowadzi fajny blog dzieciozmagania matki wariatki i jej stylowe dziecko, i nie ma po co oszukiwać, a mój Kaci robił to wszystko mając 5,5 miesiąca. Mam nagrane na płycie, ale przegrane z kasety, i trochę nie wiem jak wyciąć z stamtąd kawałek filmu, pojadę do Pl, to syn mi zrobi i wam wkleję:-)
No i tu właśnie jest ta niespójność... Kaci chodził wzdłuż mebli mając 6,5 miesiąca, czyli stawy miał absolutnie nie dojrzałe. Nie powinien chodzić? Miałam go wiązać:-)
witam wszystkie forumowiczki. musze sie wtracic
![Wściekła(y) :angry: :angry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/angry.gif)
tak...okazuje sie ze mozna i tak wczesnie... ja sama myslalam ze moja baby s to jakis alien raczkujac w wieku 4 miesiecy a teraz chodzac w 6tym ale przeczesalam internet i takie przypadki sie zdarzaja. lezala duzo na brzuchu od pierwszych dni podnosila glowke i tak sie zaczelo... nigdy jej jakos specjalnie nie motywowalam, nigdy nie musialam sadzac bo zaczela sama siadac boczkiem nigdy nie stawialam bo sama umiala sie podciagac... a jak ostatnio przy glupich pudelkach zaczela tak poprstu chodzic to bylam mega zaskoczona bo myslalam ze to za wczesnie nawet i na nia...(dalej jej na to nie pozwalam bo uwazam ze ma czas)
tak bylam w szoku... tak stalo sie to bardzo szybko... tak wszyscy sie nie moga nadziwic i nie nie nacieszylam sie niemowlaczkiem ale tak juz jest i to zaakceptowalam
ALE
DALEJ UWAZAM ZE WSZYSTKIE DZIECI ZROBIA WSZYSTKO W SWOIM CZASIE! i nie nalezy sie kierowac tym co ktore potrafi. jestem na bierzaco z mamami dzieci lipco-sierpiniowych i mimo ze moja baby s robila wiekszosc rzczy jako pierwsza wszystkie teraz ja pomalu gonia jedne zaczynaja siadac jedne sie podnosic i jest ok
takze cierpliwosci mamuski
no to chyba tyle co mialam do powiedzenia w tej kwesti a reszte mozecie zobaczyc na blogu
pozdrawiam matka wariatka
Ostatnia edycja: