Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja juz za funta wystawialm :-) zeby tylko poszloVerita fajne krzesełko a ozostałe odsprzedaj albo daj komus potrzebujacemu
Marlena piekny ten nocnik ale cena mnie powaliła .
Nie to inne krzeslo, tamtego musze sie pozbyc, teraz mam rozowe i bardziej glebokie dla maluchau nas nocnik stoi i czeka Fisher Price Nocnik Kaczka 3W1 T6211 - Ceneo.pl o taki;-)
verita o to krzeselko na FB na zdjecia to jakie masz (wydaje sie fajne)
Ta to ostatnieverita to ktores krzeselko ktore kupilas ;-)??
a mnie olśniło dzięki Stokrotce! Przypomniałam sobie że mam kupon rabatowy 20 % więc idąc do galerii zahaczyłam o C&A i kupiłam
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...a//Kolekcja/Swetry, kardigany i bluzy/93723/1
Tylko że ten sweterek jest u mnie w sklepie za 23 zł i jeszcze do tego - 20% więc duża oszczędność ;-)
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Body/98960/1 chociaż nie lubię rampersów ten mnie urzekł
i kilka koszuleczek białą, niebieską i granatową na lato ;-)
Jakie rozmiary noszą wasze dzieci?
Dziewczyny miałyście coś takiego, albo słyszałyście coś o tym sprzęcie. Zastanawiam się jaką ma siłę ssącą, czy da radę smarki wyciągać?
CLEANOZ Easy PROFESJONALNY ASPIRATOR DO NOSA New (3135661041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Myślę też o tym, bo moje dziecię nie chce jeść. Usta zaciśnięte i koniec, a jak mu podałam dziś w siateczce banana to nawet zjadł. Dlatego myślę nad tym
Kidsme GRYZAK SILIKONOWY do PODAWANIA POKARMU Blue (3135077883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo wydaje mi się, że do tego można włożyć więcej rzeczy.
Wiem, ze niedobrze przyzwyczajać dziecko do takich rzeczy, bo powinien jeść normalnie. Ale co robić, jak nie chce jeść????