reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Właśnie dostałam email z SuperPharm, że jutro i pojutrze Pampersy zielone będą po 29,90. Trzeba będzie zrobić zapas, bo tak tanio jeszcze nie kupowałam.

reklama
W gazetce piszą że za 39.99 ale może to jakaś wyjątkowa promocja ;-) Ja mam jeszcze 6 opakowań więc mi starczy na jakiś czas ;-)

Chciałam się was zapytać czy używacie już kubeczka niekapka? Bo ja mam taki KUBEK NIEKAPEK Tommee Tippee 6m+ 150ml. 0%BPA z (3085721982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. którego używa jak gryzaka i jeszcze taki Kubek niekapek 150ml (6m+) Lovi (3037129071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z którego trzeba naprawdę mocno ssać by coś poleciało a mój przyjemniak nie lubi się przemęczać ;-) Macie jakiś kubeczek który polecacie??

W gazetce piszą że za 39.99 ale może to jakaś wyjątkowa promocja ;-) Ja mam jeszcze 6 opakowań więc mi starczy na jakiś czas ;-)

Chciałam się was zapytać czy używacie już kubeczka niekapka? Bo ja mam taki KUBEK NIEKAPEK Tommee Tippee 6m+ 150ml. 0%BPA z (3085721982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. którego używa jak gryzaka i jeszcze taki Kubek niekapek 150ml (6m+) Lovi (3037129071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z którego trzeba naprawdę mocno ssać by coś poleciało a mój przyjemniak nie lubi się przemęczać ;-) Macie jakiś kubeczek który polecacie??
ja mam ten TT, mlody pije juz z niego na lezaco jakies 1,5 mca.raz ladnie trzyma, raz sie oblewa, bo mu z ust wyleci kącikiem ;-) ale co tam ;-)

My mamy TT, ale Lena używa go tylko jako gryzak. Picie lepiej z Aventu Nowość Kubek niekapek Avent 200 ml BPA 0% :: Wiktoria a najlepiej pije z kubeczka od butelki Lovi

lovi_butelka_kapsel.jpg

Załączniki

• lovi_butelka_kapsel.jpg
    lovi_butelka_kapsel.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 60
Rany Adi to się krztusi jak pije wodę z butelki, ze smoczkiem nr 1, a co dopiero jak bym jej dała kubek:baffled:
Ayni to jakie nosidełko polecasz?
Macie jakieś typy nosidełek?
Kaci we wszystkich jakie mu przymierzałam, darł się jak opętany:-)
Teraz chciała bym kupić, będzie ciepło, to Adi pyk do nosidełka i z Kacem do przedszkola:-)

Axa ja kupilam takie Draagzak Original - Het gebruikersvriendelijke, klassieke design
ale zaluje ze nie poczytalam wiecej, bo napewno kupilabym ergonomiczne. Malemu sie podoba, ale my duzo go nie uzywamy, a ergonomiczne duzo zdrowsze dla kregoslupa, wygodniejsze bo w takim normalnym gdzie nozki zwisaja to moze nie jest zle na krotsze trasy, ale na dluzej to dziecku juz nie wygodnie. Co dalo sie u mnie odczuc po godzinie lazenia z malym w nosidle po sklepie.

moze jeszcze kupie inne, ktores z tych , na lato w sam raz.
Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com

Martusia a to już całkiem dorosły kubek ;-)
Kasieq a ja też mam ten kubeczek od butelki i tak się zastanawiałam po co tam miarkę podali ! hahaha ale wolałabym coś co mógłby sam trzymać i by się nie oblał :cool2:

I mam kolejne zapytanie ;-) Bo już zdecydowałam się sprzedać w cholerę swój wózek mutsy i poszukuję nowego 'terenowego' z szerokim siedziskiem. Bo gdy przyszedł czas na zmianę z gondoli do spacerówki okazało się że mój panicz ma tam bardzo mało miejsca, a jak go jeszcze ubiorę w kombinezon i przykryję kocykiem to ręce może mieć już tylko 'na księdza' :no:
Więc pytam was drogie damy, jaki wózek polecacie ;-)

reklama
Do góry