reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Tygrysek do miasta spacerówkę mam ;-)
Wózek spacerowy Infinity Lira 4 lekka spacerówka (2947116666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

szukam czegoś na wypady terenowe i śniegi przeszłej zimy, duże koła, a najważniejsze te siedzisko szerokie.. Tak mi żal małego gdy jest taki skrępowany w swoim wózeczku ;-(

Ayni fajny wózek ale wolałabym coś na 4 kołach

Verita oglądałam maclareny ale wybrałam sobie tą lire z budką niechroniącą dziecko przed niczym.. ;-/

Verita hahahaha "gdyby nie skrzypiace kolka to bylby idealny" - dobry tekst :-D niestety nie ma wozkow idealnych. A szkoda, mialybysmy latwiej.
Mi sie te haucki podobaly i czytalam w sumie dobre opinie o ile dobrze pamietam, ale sama sie nie zdecydowalam, bo dla mnie znow za duze :tak:

Perel bede cos patrzec, jak znajde to cos podrzuce.

Ja w teren zostawiam spacerowke z wozka 3w1 bo kola ma jak gasienica

Welkom op het zwanger worden, zwangerschap en baby forum - Zwangerschapspagina

ale nie jest to cos lekkiego, co sie fajnie sklada, ale do lasu i nad morze w sam raz

Mutsy też nie był lekki.. ale mam niedaleko las więc sprawdzał się idealnie.. gdyby nie to siedzisko, a gdy jeszcze pomyślę ze rok będzie większy to ręce opadają..

Ayni Bóg zapłać dobra kobieto !!
axarai no naprawdę fajny, tylko nie wiem jak będzie wyglądać jak wsadzę tam swojego pulpeta hehe ;-)

Dla dzieci które traktują ustnik kubka jak gryzak mogę polecić kubki niekapki z miękkim silikonowym ustnikiem, one różnią się od innych niekapków tym, że leci z nich po ugryzieniu ustnika (otworki otwierają się przy nagryzaniu) a można też pić normalnie ssąc :) ja mam niekapek z Nuby z silikonowym ustnikiem i w chwili obecnej tego używamy i jak syn sobie go gryzie to też mu leci i wtedy zaczyna pić. Nie wiem czy inne silikonowe też tak mają, dlatego ja mogę polecić tylko ten z Nuby. Jest poza tym bardzo efektowny, dlatego go kupiłam ;-) Na inne niekapki mi się skubany zbiesił więc mam avent, tt, oraz lovi do dekoracji :cool2:

reklama
Właśnie moja ma z ty kubek niekapek z miękkim ustnikiem i chyba dlatego też go używa jak gryzak. Może z butelki spróbuje ja nauczyć pić..

Do góry