reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

No moodd jest ekstra ale cena odstrasza. Jeszcze jakbym miala kupowac przed porodem to by sie oplacalo ale teraz to juz nie.
Moze przy nastepnym bobo strzele sobie quinny albo joolza

reklama
Ja kupię teraz a później przy następnym maluszku dokupię gondolę:tak::-D cena tylko 200 zł wyższa niż np. maxi-cosi Mura a wózek o niebo ładniejszy i lżejszy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przyszły baśnie i stan super!!ale jestem happy za 23 zł z przesyłką mam w super stanie 2 baśnie gdzie 20 razem bajek jest :D

Dziewczyny macie może drewniane literki z imieniem swojego dziecka? Jeżeli tak to gdzie zakupiłyście, ja szukałam na necie ale to drogo wychodzi, jedna litera od 10 zł a ja mam do kupienia 8..

Też patrzyłam te literki...Cena jak cena, jak ktoś ma Olę to może sobie kupić...:-D Ja tez sie przestraszylam i zmadrzałam w sekunde:-)

verita ja bym chciala miec tyle wozkow ale ograniczam sie do dwoch ze wzgledow finansowych heh

kasieq jak sie rozklada ten quinny?? ma siedzisko kubelkowe czy rozklada sie na plasko?

reklama
Do góry