reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

nie wiem czy u ktorejs z Was za granica jest dostepny model petite star zia? - chodzi o wozek
Sa ale rozne modele ktory najlepszy wedlug ciebie?zobaczylabym
No to jak tak, to biorę Quinny jeśli się będę za dużo zastanawiać to osiwieje a wózka nie kupie :baffled: Dodatkowo kupie śpiworek w kolorze wózka ŚPIWOREK (ocieplacz) do wózka QUINNY MOODD, BUZZ, ZAPP XTRA, ZAPP kolorze 2013 GREY CRACKLE sklep Bubumarket.pl i będzie ok:blink:
Podaj mi linka do tego co sie zastanawiasz. ja tez juz od dluzszego czasu wybieram i nic a dzis kolezanak to jeszcze nie kupilas??? no nie:zawstydzona/y:
Tak, w IRL są, ale droższe od Quinny a łudząco podobne:baffled:

Boszeeeeeee... ja nigdy się nie zdecyduje :no: Co o tym myślicie ??? ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: GRACO EVO wózek spacerowy + śpiworek i folia p/deszczowa GRATIS
Ten wozek sie nie sklada jak parasolka? tylko normalnie?op fajny

reklama
fajny wozek, maja ale bez ocieplacza potem pokaze go mojemu on juz ma alergie jak zaczynam mu na youtubie puszczac te wozki, zwlaszcza ze uparl sie ze ma byc szybka w budzie a mi do szczescia nie potrzebna:-D

verita ja Ci powiem tesknie za tamtym wozkiem,j a ogolnie nie lubie polskich wozkow i teraz jako spacerowke mam mamas&papas ora maja go u Was? jest super i ma ta folie w budce ale jednak mysle, ze nadal jest duzy po zlzoeniu, tzn. ogolnie maly ale do bagaznika w oplu corsie plus zakupy ciut za duzy

Verita kolor grey crackle wózek QUINNY ZAPP XTRA extra 2013 RÓŻNE KOLORY + KOSZ NA ZAKUPY + KLIP DO PARASOLKI GRATIS @NOWOŚĆ - rozkładane i odwracane siedzisko!@ - wysyłka 0zł !!! sklep Bubumarket.pl i do tego ocieplacz ŚPIWOREK (ocieplacz) do wózka QUINNY MOODD, BUZZ, ZAPP XTRA, ZAPP kolorze 2013 GREY CRACKLE sklep Bubumarket.pl Ten model składa sie na 2 części ale małe. Jest jeszcze starsza wersja ale tam oparcie jest tylko do pozycji siedzącej :sorry2:

Niestety Graco nie składa się jak parasolka ale zajmuje mało miejsca. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=W-a0CEmG4ck&feature=endscreen

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki pytalyscie co kupilismy Adasiowi na polrocznice to pochwale sie tutaj. Moj maz wymyslil,ze chcialby kupic Adasiowi cos ekstra, ale sam nie wie co. Z racji tego ,ze chodzik jest u mnie na 100% NIE , ale nie mam nic przeciwko skoczkowi, jesli uzywa sie go z glowa.

Prenatal - thuis - Fisher Price - FP Rainforest Jumperoo

Jutro albo pojutrze powinien byc juz u nas w domu. Nie moge sie doczekac !

verita ja Ci powiem tesknie za tamtym wozkiem,j a ogolnie nie lubie polskich wozkow i teraz jako spacerowke mam mamas&papas ora maja go u Was? jest super i ma ta folie w budce ale jednak mysle, ze nadal jest duzy po zlzoeniu, tzn. ogolnie maly ale do bagaznika w oplu corsie plus zakupy ciut za duzy
szukalalm tej mamas&papas ora i chyba nie ma, przynajmniej nie na ebayu ani w argosie niestety:-(
Verita kolor grey crackle wózek QUINNY ZAPP XTRA extra 2013 RÓŻNE KOLORY + KOSZ NA ZAKUPY + KLIP DO PARASOLKI GRATIS @NOWOŚĆ - rozkładane i odwracane siedzisko!@ - wysyłka 0zł !!! sklep Bubumarket.pl i do tego ocieplacz ŚPIWOREK (ocieplacz) do wózka QUINNY MOODD, BUZZ, ZAPP XTRA, ZAPP kolorze 2013 GREY CRACKLE sklep Bubumarket.pl Ten model składa sie na 2 części ale małe. Jest jeszcze starsza wersja ale tam oparcie jest tylko do pozycji siedzącej :sorry2:

Niestety Graco nie składa się jak parasolka ale zajmuje mało miejsca.Graco Evo - YouTube
Ja musze miec skladana parasolke zebym mogla do auta dac i jedna reka rozlozyc
dziewczynki pytalyscie co kupilismy Adasiowi na polrocznice to pochwale sie tutaj. Moj maz wymyslil,ze chcialby kupic Adasiowi cos ekstra, ale sam nie wie co. Z racji tego ,ze chodzik jest u mnie na 100% NIE , ale nie mam nic przeciwko skoczkowi, jesli uzywa sie go z glowa.

Prenatal - thuis - Fisher Price - FP Rainforest Jumperoo

Jutro albo pojutrze powinien byc juz u nas w domu. Nie moge sie doczekac !
Fajne to, ja mam taki skoczek ale na drzwi tzn nie taki fajny jak to wasze.Ja bylam cale zycie przeciw chodzikom ale teraz mysle czemu? Przeciez moj siostrzeniec wychowany w chodziku i normalny na 10 miesiecy biegal po mieszkaniu wiec nie wiem co ja mam myslec

verita ja tez sie zaczelam rozgladac za spacerowa i u mnie poki co quinny zapp na 1 szym miejscu bo innego nie widzialam zeby sie tak pieknie skladal choc jeszcze pare mies temu mi sie wizualnie nie podobal bo wyglada jak nietoperz :-D

a co do chodzikow to widze ze juz sie od nich odchodzi chodziaz ja nie sugeruje sie w 100 proc opiniami ortopedow itd bo Ci byle czym zawsze beda straszyc nawet ostatnio sie jakis specjalista do pchaczy przyczepil. no ale jakos nie przemawia do mnie chodzik moze nawet boje sie ze jak maly by zobaczyl ze sie moze przemieszczac to napewno juz by nie chcial wysiasc :confused: a hustawke taka na framuge chcialam ale u nas w salonie nie mamy framugi tylko w przedpokoju i to takie cienkie. ale baaardzo mi sie podobaja filmiki jak dzieciaki sie ciesza kiedy sobie skacza

reklama
Do góry