reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

verita ja bym chciala miec tyle wozkow ale ograniczam sie do dwoch ze wzgledow finansowych heh

kasieq jak sie rozklada ten quinny?? ma siedzisko kubelkowe czy rozklada sie na plasko?
Ja tez ze wzgledow finansowych musze miec pozadny zeby znowu nie kupowac i kasy nie wywalac ani sie nie denerwowac
Ja wózek mam jeden i wożę w nim już drugie dziecko!:-D
Fakt dla syna mialam swietna spacerowke ale 15 lat nie poczekala :-D

reklama
oj dobra no;-), to tak ja mam po Oliwce uzywany xlander xa, kupilam Jasiowi do niego nowy material,bou nas wozkiem na malych kolkachnie ujade, ale nie wchodzi on nam do samochodu, ktory mamy do dyspozyjci (opel corsa) iz tego wzgledu kupilam mamas&papas oraz tez uzywana

Verita no ja trafiłam idealnie w moment:-D Wojtek przestał jezdzic w lecie, a Marcela urodziła sie we wrzesniu:tak: Mamy Graco, idzie jak czołg i jest niezniszczalny:-D po złożeniu mało miejsca zajmuje i miesci sie do kazdego bagaznika...

Wózek GRACO Quatro Deluxe wielofunkcyjny +śpiworek (3052757150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale jakaś dziwna ta gondola taka pod kątem :confused::szok:

Wy tu o wózkach elaboraty piszecie (ja zakupie tylko parasolkę na lato a do lata będę się z tą spacerówką z zestawu męczyć :tak:)

obkupiłam młodego w butelki ;-) za zostanie fanem na FB jest rabat 20% :tak:Kubek MAM Starter Cup 150 ml idealny do nauki picia

Butelka antykolkowa MAM w 80% redukuje kolkę

będzie na soczki :tak:

Innowacyjny smoczek MAM Perfect dla dzieci powyżej 6 miesiąca życia

Butelka do picia BPA FREE o unikalnym designie 270ml

a to na kaszki :-D bo mi się nie chce non stop smoczka wymieniać a pijemy mleczko na 2 a kaszki na 3 :tak:

aaaaaaaaa tylko oczywiście wybrałam wszystko niebieskie :tak:

a widzisz mi tez przypadl do gustu ten wozeczek, wydaje sie taki latwy i poreczny Nuna PEPP™ Buggy Demo- Original Version - YouTube ale niestety nie jest tak fajnie obracany jak quinny a po drugie koleczka zdecydowanie miejskie, a ja mieszkam nad morzem i po drodze mamy takie jakby srednio utwardzone drogi wiec raczej sie nie sprawdzi.

Poki co moj mutsy sluzy jako spacerowka, rowniez mozemy wpiac maxi cosi ,ale wiadomo, ciezki wozek na podroze nie za bardzo. Dobrze, ze mam jeszcze czas zeby sie zastanowic.

Fajny ten wózek widziałam go już ale rzeczywiste raczej nie na plażę tylko płaski chodnik:)

Przyszły baśnie i stan super!!ale jestem happy za 23 zł z przesyłką mam w super stanie 2 baśnie gdzie 20 razem bajek jest :D

Super okazja, chłopaki na pewno się ucieszą:) Ja mam baśnie Christiana Andersena, jeszcze które moja mam czytała mi i siostrze, a mój F Braci Grimm.

Dziewczyny macie może drewniane literki z imieniem swojego dziecka? Jeżeli tak to gdzie zakupiłyście, ja szukałam na necie ale to drogo wychodzi, jedna litera od 10 zł a ja mam do kupienia 8..

Jak zobaczyłam ceny tych literek to mi sie odechciała, postanowiłam sobie uszyć:tak: Zdjęcie0142.jpg

verita ja bym chciala miec tyle wozkow ale ograniczam sie do dwoch ze wzgledow finansowych heh

kasieq jak sie rozklada ten quinny?? ma siedzisko kubelkowe czy rozklada sie na plasko?

Kubełkowa parasolka, składa się na 2 małe części - stelaż i siedzisko

size.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasieq czy to ma byc do uzywania na co dzien? jakos nie jestem przekonana do spania dzieci w kubelkach... a mialam do czynienia

Potrzebuje go głownie do samolotu, na krótki spacer, zakupy i po mieście bo spacerówka która mam z Tako jest za ciężka i ledwo mieści się do bagażnika WW Passata. Czytałam opinie i mamuśki pisały że kubełkowe siedzisko nawet lepsze bo dziecko na boki nie lata na boki jak wózek jedzie, a można do pozycji leżącej ustawić.

resized_450x530_1.jpg

reklama
Do góry