reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ale ja za staroswiecka jestem na te nowoczesne wózki. Ja też potrzebuje w zasadzie parasolke bo do auta , ale wiem że zimą musze mieć do niej ocieplacz. Potem folię bo ciągle pada dlatego patrzę na taki typ. Nawet widziałam ta Patrysi spacerowke ale z fotelikiem do auta a po co mi jak ja mam. Teraz mam 2 modele cosatto i chicco między nimi się waham. Co do uzywanych wózków to mało ich jest w mojej okolicy, a ja daleko jechać nie będę bo nienawidzę jeździć i wole zamówić przez kuriera. Czyli dalej nie wiem co robić

reklama
Ja tak wlasnie mysle i dumam, (co ja bym bez was zrobila) i wymyslilam, ze nie bede szukac spacerowki pod teren wiejski, czyt u mnie jeziorko i morze, tylko kupie jaka chce a nad morze bede brala z wozka 3w1 spacerowke, Kasieq, jakos mnie oswiecilo, a ja kombinowalam i myslalam gdzie ja takie wieksze , grubsze kolka znajde przy lekkim i latwo skladalnym wozku :-D

Stokroc sliczne te buteleczki, juz je gdzies widzialam, u nas mniej popularne ale tez dostepne. Ja sobie bardzo chwale smoczek aventa z 3 predkosciami, wystarczy przekrecic aby uzyskac pozadana szybkosc, nie trzeba zmieniac smoczkow, nasze mamy tak nie mialy :-D

W realu bodziki do jutra są za 4 i 5 zł ;-)

najbliższy Real mam w Rybniku ;-)

Ja tak wlasnie mysle i dumam, (co ja bym bez was zrobila) i wymyslilam, ze nie bede szukac spacerowki pod teren wiejski, czyt u mnie jeziorko i morze, tylko kupie jaka chce a nad morze bede brala z wozka 3w1 spacerowke, Kasieq, jakos mnie oswiecilo, a ja kombinowalam i myslalam gdzie ja takie wieksze , grubsze kolka znajde przy lekkim i latwo skladalnym wozku :-D

Stokroc sliczne te buteleczki, juz je gdzies widzialam, u nas mniej popularne ale tez dostepne. Ja sobie bardzo chwale smoczek aventa z 3 predkosciami, wystarczy przekrecic aby uzyskac pozadana szybkosc, nie trzeba zmieniac smoczkow, nasze mamy tak nie mialy :-D

ja mam od urodzenia te MAM i jestem mega zadowolona, dzieć nie ma kolki :tak:, ale fakt takiego smoczka jak piszesz to nie robią,rzeczywiście fajne rozwiązanie, no, ale nie będę teraz wymieniać :tak:

ayni heh nasze mamy to nozyczkami powiekszaly dziurki w smoczku heh
w ogole inaczej bylo...duzo mniej tych wszytskich ustrojstw, ubranek...
a ten smoczek z aventa tez mam, mialam dla Oliwki i teraz tez mam

Ja za kubełkowymi nie jestem dziecko praktycznie w takiej samej pozycji jest...

VERITA z fotelikiem?na pewno to ten co ja mam?do niego nijak fotelika nie zapakujesz ;)to tylko spacerówka jest...
KASIEQ heh na te nasze chodniki kompletnie nie pasuje ta spacerówka...kółka to by w powietrzu były :D

nic nie moge zacytowac to odpisze
fajny wozek ale musze miec parasolke
i drugi post ze taki sam wozek tylko czerwony ale ile ona w foteliku pjezdzie jak ma juz 7,5 kilo

reklama
to dostaliśmy od dziadków roz. 80 i 86

Arturek 016.jpg
bluza wiewiórka
Arturek 017.jpg

a to dostaliśmy w nagrodę za rejestrowanie zakupów w Panelu Konsumenckim ;-)
Arturek 022.jpg

Do góry