reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Tu daje linki na czerwony wozek Patrysia chciala zobaczyc Buy Chicco Multiway Pushchair - Garnet at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs.
A ten podoba sie mojemu Buy Cosatto Swift Lite Supa Pushchair - Pretti Kitti at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs. Tylko tu tak strasznie wszystko zwisa ja lubie takie bardziej do kupy, ale rzeczywiscie duzo mam tutaj te wozki ma.
Też mam Fride i przyznaje się, że nie wymieniam wkładów za każdym razem, ale dla higieny myje i wyparzam we wrzątku przez 5 min razem z końcówką którą wkładam do noska.
Ja tez nie zmieniam za kazdym razem, przydatne bylo na poczatku kiedy ciagle nosem mleko wypuszczala, nie wiem jakim cudem. Jak dziecko nie lubi kropli to po spacerze odciagaj wtedy ma nosek nawilzony naturalnie.

Ze co?! Przeciez Frida ma podobno te filtry ktore maja zapobiec "wciaganiu czegos do ust" :szok:

te filtry to zwykła gąbeczka jest ;-)

Stokrotka, coś działa u ciebie nie tak. U nas filtr chroni przed wciągnięciem czegoś do ust! Miałam trzy filtry w zestawie.

ja tez , nie wiem, może własną ślinę ;-)

my używamy fridy z filtrem a moje dziecko lubi odciąganie :szok: Co prawda kataru to ona jeszcze nigdy nie miała, ale czasami jakieś glutki się pojawiają. Jak mi np. płacze na przewijaku, nie chce się dać ubrać to wyjmuję fridę i dziecko szczęśliwe :-D

mój nie przepada to już woli gruszkę bo przynajmniej interesuje go odgłos wydmuchiwanego powietrza :tak:

Kupiłam wczoraj tą fridę i faktycznie o wiele lepiej mi się wyciąga niż gruszką. Co prawda Mały za bardzo nie jest zadowolony, czasem nie jest źle, a czasem płacze nawet gdy mu krople wpsikuje do nosa. Och aż mi go szkoda.
Ja ciągne bardzo mocno ile mogę i nic się nie przedostało do wężyka. A ten filtr wymieniacie za każdym razem? Zastanawiam się po co, przecież on jest suchy, a wyciągnięte smarki nawet go nie dotykają, bo tak daleko nie lecą.

nie ja tak nie wymieniam...i racja smarki to nawet do połowy nie doleca a co dopiero filtru:p

VERITA bardzo fajny:))
PERELL bardziej podoba mi sie to tansze krzesełko :)tackę też masz?

Verita wiem że ten troszkę droższy ale ochraniacz na nóżki jest przypinany na zamek do podnóżka więc nie wisi Buy Cosatto Yo! Pushchair - Toffee Apple at Argos.co.uk - Your Online Shop for Pushchairs. podoba mi się w nim to że ma mniej kółek i wygląda na bardziej stabilny. Zastanawiam się właśnie który kupić ten czy Quinny Zapp Xtra co wcześniej ci pokazywałam:)
problem z tym wozkiem ze babka na zajeciach ma ten sam(po kolorze poznalam) i wyglada jak z czasow wojny, caly zwisa ten spiwor, moze go zle przypiela, ale obejrzalam sobie na zywo i jak bylam napalona na niego tak zaczeam sie zastanawiac nad innym.

reklama
kasieq jo jo ja mialam taki jak jas mial byc agatka ale okazal sie jasiem i ze byl rozowy to go sprzedalam a byl rewelacyjny mimo malych kolek

moja 4 letnie Oliwka sobie w nim jezdzila po miescie hih

mi sie bardziej srebrne stelaze podobaja

Ostatnia edycja:
Do góry