reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Dziewczyny ile kosztuje i czy kupię w aptece Fridę? Czy to faktycznie działa, bo tradycyjną gruszką to mi kiepsko idzie i Mały nie chce sobie dać wyciągnąć.

reklama
A wkłady są od razu w komplecie? Pytam, bo muszę zadzwonić do M żeby kupił i chcę mu dokładnie powiedzieć, żeby się nie okazało, że kupi samą Fridę a nie będzie potrzebnych wkładów?

edit: A przeczytałam właśnie jeszcze o jakimś katarku do smarków.:eek: ktoś wie o co chodzi i czy działa? to się podłącza do odkurzacza? O matko a to dziecku całego nosa nie wciągnie? Nie no żartuje, ale tak mnie to jakoś przeraża. Proszę o opinie

Ostatnia edycja:
Ja miałam w komplecie...ale teraz nie wiem jak to jest?w razie czego może zapytać tam gdzie kupuje albo od razu powiedziec ze chce fride z wkładami :)

Ja też kupiłam fride i miałam wkłady w zestawie. Działa i polecam. Nie kosztuje dużo a dobrze odciąga katarek, o niebo lepiej niż zabawa z gruszką.

Jak mały miał katar to jeszcze używałam sinomarin przed snem mu zakraplałam i potem jeszcze frida wydmuchiwałam. Aż w końcu katar pokonany ;-)

Anmika ja uzywam katarku do malej. Jest super. Tez na poczatku bylam przerazona, ale jak juz zastosowalam to niczego wiecej nie szukam do sciagania. Jak uzywasz fridy to sciagasz te gilki z roznym cisnieniem, a odkurzacz ma jeden ciag i dziecko sie tak nie meczy. Moja Olivka nawet nie placze. Zajmuje to 4 sekundy-2 na kazda dziurke. Baardzo polecam. Mam tez fride ale przestalam z niej zupelnie korzystac odkad mam katarek

patrysia, lotka a czy to z ieki latwo sie sklada i rozklada no wiecie zeby tak codziennie?? zwrot podatku bede miala w przyszlym tygodniu to musze kupic dzieciom co tam trzeba...

Te rurki/nózki wyjmujesz(tak mysle?LOTKA?)...ale ja nie będe tak składac bo miejsce znajdę na to krzesełko ;)

reklama
patrysia, lotka a czy to z ieki latwo sie sklada i rozklada no wiecie zeby tak codziennie?? zwrot podatku bede miala w przyszlym tygodniu to musze kupic dzieciom co tam trzeba...

Te rurki/nózki wyjmujesz(tak mysle?LOTKA?)...ale ja nie będe tak składac bo miejsce znajdę na to krzesełko ;)
tak, dokladnie. siedzisko jest całe, plastikowe, a wyciaga sie nozki wszystkie. sa na zatrzask i aby je wyjac to trzeba wcisnac w nich takie malutkie bolce :-) ja teraz mam zlozone, ale pozniej tez bedzie caly czas stalo w kuchni.

Do góry