reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

jak nie masz umowy podpisanej z firmą kurierską to wysyłka jest bardzo droga!! Wiem , bo kiedyś sprzedawałam na allegro i wysyłkę robiłam przeważnie przez Pocztę, czasami jak ktoś sobie zażyczył to kurierem

reklama
jak nie masz umowy podpisanej z firmą kurierską to wysyłka jest bardzo droga!! Wiem , bo kiedyś sprzedawałam na allegro i wysyłkę robiłam przeważnie przez Pocztę, czasami jak ktoś sobie zażyczył to kurierem
Dokładnie, jak ja wysyłałam z firmy coś kurierem, a nie mieliśmy umowy to paczki cenowo zaczynały się od 40 PLN właśnie.

Ta sama paczka jak jest umowa kosztowała później 20 PLN.

marta2411 - tych firemek przesyłkowych troszkę powstało, ale też słyszałam, że są z nimi problemy. Nigdy nie musiałam z nich korzystać, więc osobiście nie mam doświadczenia. Koleżanka za to na nich nie narzeka, a wręcz chwali ich sobie.

Jakie blendery polecacie?

no fakt moze niedoczytalam, no, ale z zakupu sie wycofalam... bo myslalam, ze moge odebrac na miejscu

ale fakt jest tez taki ze duzo ludziz arabia na wysylce kupilam ostatnio malemu wozek babka skasowala 40zl a na potwierdzeniu jak byk pisalo 22zl zreszta mowilam tej kobiecie ze za duzo bierze

marta2411 - tych firemek przesyłkowych troszkę powstało, ale też słyszałam, że są z nimi problemy. Nigdy nie musiałam z nich korzystać, więc osobiście nie mam doświadczenia. Koleżanka za to na nich nie narzeka, a wręcz chwali ich sobie.

Jakie blendery polecacie?

my philips -zadowolona jestem

no fakt moze niedoczytalam, no, ale z zakupu sie wycofalam... bo myslalam, ze moge odebrac na miejscu

ale fakt jest tez taki ze duzo ludziz arabia na wysylce kupilam ostatnio malemu wozek babka skasowala 40zl a na potwierdzeniu jak byk pisalo 22zl zreszta mowilam tej kobiecie ze za duzo bierze
22 PLN + opakowanie + benzyna - tak sobie ludzie teraz liczą.

ja mam Braun Multiquick 3 zadowolona jestem :tak:

my philips -zadowolona jestem

Dzięki dziewczyny, póki co działam na mikserze z końcówką rozdrabniania, ale marzy mi się blender. :zawstydzona/y: Zaraz sobie posprawdzam.

nie odpowiada CI wysokosc opłat, to przeciez wcale nie musisz kupowac, szukasz wtedy innych ofert, a nie mowisz babce, ze za duzo bierze. jej sprawa, moze jak pisala Lilijanna dolicza jeszcze za opakowanie i za dowiezienie towaru na poczte. :-)

edit:

A co szkodzi odebrać?chyba lepiej dla niej w końcu nie musi się męczyć z pakowaniem wysyłaniem...czyżby coś ukrywała?

Co do skoczka mam podobne danie...też stracha bym miała czy aby się nie urwie czy nie wypadnie ze ściany :p
patrysia, ja sporo rzeczy sprzedawałam i nadal sprzedaje na allegro. u mnie tez nie ma opcji odbioru osobistego, chociaz nic nie ukrywam. a dlaczego? nie chce zeby mi obcy ludzie do domu przychodzili. i tyle :-)

Ostatnia edycja:
reklama
LOTKA dla mnie to troche głupie bo jak ktoś może odebrać to czemu nie?mi to zaoszczędzi czasu roboty z tym wszystkim...ja sprzedałam np.łóżeczko z całym wyposażeniem i darowałam sobie kompletnie jakieś wysyłki i tak babka przyjechała wzieła gdzie do ręki kase dała i kazdy szczęśliwy :))
TYGRYSKU zawsze jest napisane pod ceną jakie wysyłki ktoś proponuje...

Ja pocztą wysyłam tak mi najtaniej wychodzi...

Do góry