kasiazabka
Zaangażowana w BB
jak nie masz umowy podpisanej z firmą kurierską to wysyłka jest bardzo droga!! Wiem , bo kiedyś sprzedawałam na allegro i wysyłkę robiłam przeważnie przez Pocztę, czasami jak ktoś sobie zażyczył to kurierem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, jak ja wysyłałam z firmy coś kurierem, a nie mieliśmy umowy to paczki cenowo zaczynały się od 40 PLN właśnie.jak nie masz umowy podpisanej z firmą kurierską to wysyłka jest bardzo droga!! Wiem , bo kiedyś sprzedawałam na allegro i wysyłkę robiłam przeważnie przez Pocztę, czasami jak ktoś sobie zażyczył to kurierem
marta2411 - tych firemek przesyłkowych troszkę powstało, ale też słyszałam, że są z nimi problemy. Nigdy nie musiałam z nich korzystać, więc osobiście nie mam doświadczenia. Koleżanka za to na nich nie narzeka, a wręcz chwali ich sobie.
Jakie blendery polecacie?
marta2411 - tych firemek przesyłkowych troszkę powstało, ale też słyszałam, że są z nimi problemy. Nigdy nie musiałam z nich korzystać, więc osobiście nie mam doświadczenia. Koleżanka za to na nich nie narzeka, a wręcz chwali ich sobie.
Jakie blendery polecacie?
22 PLN + opakowanie + benzyna - tak sobie ludzie teraz liczą.no fakt moze niedoczytalam, no, ale z zakupu sie wycofalam... bo myslalam, ze moge odebrac na miejscu
ale fakt jest tez taki ze duzo ludziz arabia na wysylce kupilam ostatnio malemu wozek babka skasowala 40zl a na potwierdzeniu jak byk pisalo 22zl zreszta mowilam tej kobiecie ze za duzo bierze
ja mam Braun Multiquick 3 zadowolona jestem![]()
my philips -zadowolona jestem
nie odpowiada CI wysokosc opłat, to przeciez wcale nie musisz kupowac, szukasz wtedy innych ofert, a nie mowisz babce, ze za duzo bierze. jej sprawa, moze jak pisala Lilijanna dolicza jeszcze za opakowanie i za dowiezienie towaru na poczte. :-)no fakt moze niedoczytalam, no, ale z zakupu sie wycofalam... bo myslalam, ze moge odebrac na miejscu
ale fakt jest tez taki ze duzo ludziz arabia na wysylce kupilam ostatnio malemu wozek babka skasowala 40zl a na potwierdzeniu jak byk pisalo 22zl zreszta mowilam tej kobiecie ze za duzo bierze
patrysia, ja sporo rzeczy sprzedawałam i nadal sprzedaje na allegro. u mnie tez nie ma opcji odbioru osobistego, chociaz nic nie ukrywam. a dlaczego? nie chce zeby mi obcy ludzie do domu przychodzili. i tyle :-)A co szkodzi odebrać?chyba lepiej dla niej w końcu nie musi się męczyć z pakowaniem wysyłaniem...czyżby coś ukrywała?
Co do skoczka mam podobne danie...też stracha bym miała czy aby się nie urwie czy nie wypadnie ze ściany![]()