Dziewczyny ja też chciałabym kupić jakieś krzesełko, ale raczej tańsze, albo używane. Jedno mam po Starszaku, ale chciałabym jeszcze jedno, żeby było na stałe u teściowej. Jak wróce do pracy to Małym na zmianę będą zajmowały się moja mama i teściowa, a nie będę tak przecież ciągle wozić. Zależy mi natomiast, żeby Mały miał swoje miejsce do jedzenia, gdzie z czasem będzie sam jadł - zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, zwłaszcza z babciami
.
Poza tym poszukuje termometru. Może doradzicie:
Termometr na podczerwień bezdotykowy Abakus Baby (2909933516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TERMOMETR BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-F03B LEKARSKI (2947923166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Poza tym poszukuje termometru. Może doradzicie:
Termometr na podczerwień bezdotykowy Abakus Baby (2909933516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TERMOMETR BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-F03B LEKARSKI (2947923166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.