reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja zamierzam kupic takie krzeselko FISHER PRICE Krzesełko do karmienia MODEL 2012 (2947541966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wydaje mi sie ze bedzie mi mniej miejsca zajmowalo

rozgladam sie za parowarem co by malej zupki zaczac parowac

palemko jak sie udaly zakupy?
Fajny ten fotelik
Nie widziałam go wcześniej a podoba mi się jak żaden inny do tej pory.
Ten brązowy bym wzięła, bo kolor stonowany a ciężko znaleźć krzesełko w rozsądnej cenie żeby nie było pstrokate
Większość krzesełek strasznie kolorowe jest, co mi nie odpowiada
Tylko mało szczegółów podają w opisie
A chciałabym chociażby wiedzieć, ile waży fotelik.

Ten ze słonikiem też super.
Bardzo ładne krzesełko.
Nie pstrokate, po prostu ładne.
Tylko zastanawiam się, czy ono stabilne będzie, bo waży tylko 4,5 kg

To drugie krzesełko to jakaś masakra!
Kto to kupuje???

Chwalić się dziewczyny jakie krzesełko kupiłyście i czy jesteście zadowolone z zakupu
Też się przymierzam do kupienia
Ma być brązowe albo różowe albo beżowe.
W miarę stonowane, nie jakieś pstrokate, bo chciałabym, żeby mi do kuchni w miarę ładnie pasowało.

Palma
chwal się co za krzesełko kupiłaś, bo miałaś w planach zakupy

reklama
Awersja masz rację...może rzeczywiście nie będzie stabilne to krzesełko...kurcze nie mam czasu jezdzic po sklepach i oglądać... Co do kolorystyki to też wolę raczej te bardziej stonowane...a tamto ma fajne te kolorki i słonik fajny...hmmm z drugiej strony chciałabym też żeby było lekkie bo mogłabym bez problemu wynieść na taras jakby coś....muszę to przemyśleć i szukać dalej, ale takie co mi się podobaja to z tych droższych niestety :baffled:

Ostatnia edycja:
Awersja masz rację...może rzeczywiście nie będzie stabilne to krzesełko...kurcze nie mam czasu jezdzic po sklepach i oglądać... Co do kolorystyki to też wolę raczej te bardziej stonowane...a tamto ma fajne te kolorki i słonik fajny...hmmm z drugiej strony chciałabym też żeby było lekkie bo mogłabym bez problemu wynieść na taras jakby coś....muszę to przemyśleć i szukać dalej, ale takie co mi się podobaja to z tych droższych niestety :baffled:

Wydaje mi się, że może być niestabilne, bo jak przeglądam w necie krzesełka, to one w większości minimum 9 kg ważą.
A dzieć jak zacznie być ruchliwy i się wiercić w krzesełku, to może być problem.
Takie opinie wyczytałam np. o krzesełku antilop z ikei - że rusza się jak dziecko (takie większe już oczywiście) wierzga
Ono też jest lekkie
Hmmmm....

Palma!!!
Aleś poszalała na zakupach!!!
A to krzesełko już masz czy dopiero przyjdzie kurierem?
Bo jestem ciekawa jakie są twoje wrażenia
I fotelik do auta już tez masz!

Co do wózka, to ja bym mimo wszystko wzięła ten tańszy.
Przecież to - jak rozumiem - twoja druga spacerówka.
Pierwszą masz od gondoli i pewnie ci nie pasuje, że taka duża ta spacerówka, więc potrzebujesz czegoś mniejszego, żeby łatwo do samochodu weszło i było lekkie. To po co przepłacać?
No chyba że planujesz kolejne dziecko, to wtedy być może warto postawić na coś droższego, żeby i dla drugiego dziecka starczyło.
Ja planuję na wiosnę kupić parasolkę, bo jak myślę o ładowaniu tego mojego giganta do samochodu, to mi się odechciewa jakiegokolwiek wyjścia z wózkiem.
Na spacery będzie spacerówka duża, którą teraz mam - bardzo wygodna na krawężniki, dziury etc.
A na wypady samochodowe kupię spacerówkę - jak najtańszą, jak najlżejszą i jak najmniejszą.
Wydaje mi się, że to rozsądne rozwiązanie

Droga awersyjo - fotelika i krzesła jeszcze nie mam, czekam na meila od Pana i wtedy zamówię, nad wóżkeim się zastanawiam, tak to moja druga spacerów, pierwsza zaostawiam na zimę, tą chcę od kwietnia, albo marca, nie wiem kiedy się dziecko wsadza do spacerówy ?
A z tym krzesesłkeim to mi wbiłaś ćwieka wieszszszszszszzzzzzzzzzzzz:szok::eek::happy::baffled:

ja sobie na chrzciny zażyczę krzesełko ;-)
ostatnio w C&A są obniżki do 70% więc zaszalałam ;-)
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Swetry, kardigany i bluzy/92534/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Bluzki i koszule/84901/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Spodnie i dżinsy/92545/8

mi jakoś nie w głowie krzesełko do karmienia ;)

ja pierdut
nawet jakbym miała na zbyciu tyle kasy to nie kupiłabym ;)

uoch ale szalejesz
ja wzięłabym tańszy wózek

ja sobie na chrzciny zażyczę krzesełko ;-)
ostatnio w C&A są obniżki do 70% więc zaszalałam ;-)
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Swetry, kardigany i bluzy/92534/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Bluzki i koszule/84901/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja/Spodnie i dżinsy/92545/8

super super :tak::-D

reklama
Do góry