D
Doloress
Gość
Marlena ja mam parowar z biedronki od 2 lat i jestem zadowolona
też podoba mi się takie krzesełko
ja mam termometr z lidla i może być
wybrałabym tańszy
nie wiem
po prostu narazie o tym nie myślę,
a karmię w leżaczku
w sprawie wózków nie doradzę, bo już mam
i się nie znam zbytnio
a co do fotelików samochodowych to nie mam auta
Ja myślałam nad takim fotelikiem samochodowym
PROMOCJA ROAN KIWY FOTELIK 9-36KG ISOFIX + GRATIS (2954670191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo ma isofixa
a fotelik do karmienia coś w tym stylu
MILLY MALLY MAX JUMBO KRZESEŁKO DO KARMIENIA 2w1 + (2889291081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
też podoba mi się takie krzesełko
Dziewczyny ja też chciałabym kupić jakieś krzesełko, ale raczej tańsze, albo używane. Jedno mam po Starszaku, ale chciałabym jeszcze jedno, żeby było na stałe u teściowej. Jak wróce do pracy to Małym na zmianę będą zajmowały się moja mama i teściowa, a nie będę tak przecież ciągle wozić. Zależy mi natomiast, żeby Mały miał swoje miejsce do jedzenia, gdzie z czasem będzie sam jadł - zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, zwłaszcza z babciami .
Poza tym poszukuje termometru. Może doradzicie:
Termometr na podczerwień bezdotykowy Abakus Baby (2909933516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TERMOMETR BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-F03B LEKARSKI (2947923166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam termometr z lidla i może być
wybrałabym tańszy
Doloress a jak będziesz karmić lub karmisz ze bez krzesełka?
ja planuje jak przyjdzie zwrot ze skarbówki kupić krzesełko do karmienia używane, wózek quinny zapp używany; materiał i może jeszcze nowe kolka do mojego xlandera
no i jeszcze buty dla malej, sobie suszarkę do wlosow i do bielizny...
nie wiem
po prostu narazie o tym nie myślę,
a karmię w leżaczku
w sprawie wózków nie doradzę, bo już mam
i się nie znam zbytnio
a co do fotelików samochodowych to nie mam auta