reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Marlena ja mam parowar z biedronki od 2 lat i jestem zadowolona :D

też podoba mi się takie krzesełko ;)

Dziewczyny ja też chciałabym kupić jakieś krzesełko, ale raczej tańsze, albo używane. Jedno mam po Starszaku, ale chciałabym jeszcze jedno, żeby było na stałe u teściowej. Jak wróce do pracy to Małym na zmianę będą zajmowały się moja mama i teściowa, a nie będę tak przecież ciągle wozić. Zależy mi natomiast, żeby Mały miał swoje miejsce do jedzenia, gdzie z czasem będzie sam jadł - zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, zwłaszcza z babciami :eek:.
Poza tym poszukuje termometru. Może doradzicie:
Termometr na podczerwień bezdotykowy Abakus Baby (2909933516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TERMOMETR BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-F03B LEKARSKI (2947923166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam termometr z lidla i może być :D
wybrałabym tańszy ;)

Doloress a jak będziesz karmić lub karmisz ze bez krzesełka?

ja planuje jak przyjdzie zwrot ze skarbówki kupić krzesełko do karmienia używane, wózek quinny zapp używany; materiał i może jeszcze nowe kolka do mojego xlandera

no i jeszcze buty dla malej, sobie suszarkę do wlosow i do bielizny...

nie wiem
po prostu narazie o tym nie myślę,
a karmię w leżaczku :D

w sprawie wózków nie doradzę, bo już mam
i się nie znam zbytnio
a co do fotelików samochodowych to nie mam auta :D

reklama
Dziewczyny ja też chciałabym kupić jakieś krzesełko, ale raczej tańsze, albo używane. Jedno mam po Starszaku, ale chciałabym jeszcze jedno, żeby było na stałe u teściowej. Jak wróce do pracy to Małym na zmianę będą zajmowały się moja mama i teściowa, a nie będę tak przecież ciągle wozić. Zależy mi natomiast, żeby Mały miał swoje miejsce do jedzenia, gdzie z czasem będzie sam jadł - zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, zwłaszcza z babciami :eek:.
Poza tym poszukuje termometru. Może doradzicie:
Termometr na podczerwień bezdotykowy Abakus Baby (2909933516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TERMOMETR BEZDOTYKOWY TECH-MED TM-F03B LEKARSKI (2947923166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja mam ten TECH-MEDu i jestem zadowolona, szczególnie dlatego że ma pomiar temp powierzchni

PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2934542710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bebe ja mam to krzesełko co wklejałaś.Ogólnie może byc,ja kupiłam używane było w bardzo dobrym stanie,tylko wada w nim wyszła jak dziec zrobił się silniejszy,coś tam uszkodzone przy tacce z jednej strony było i jak mocno szarpnął to czasami się odpieła i bałam się go samego w nim zostawiac.Muszę je zniesc z góry niech mąż popatrzy może uda mu się coś z tym zrobic.Dlaczego ja mu nie kazałam przy starszaku oblukac czy się nie da naprawic:sorry2:????

Amnika ja mam ten tańszy termometr.Mierze tempkę dzieciom i czasami temperature pokojową.Ja kupiłam od tego sprzedawcy u niego jest jeszcze taniej:tak:

http://allegro.pl/abakus-termometr-bezdotykowy-nowosc-i2970863606.html

Zakup fotelika też mnie czeka za jakiś czas ale od wagi 15kg bo kupię dla Alanka a Marcelek będzie jeżdził w tym co teraz starszak.Nie śpieszcie się dziewczyny,nogi dziecku mogą wystawac,byc podkulone,aby głowa nie wystawała.A jazda tyłem jest zalecana jak naj dłużej.To jest bezpieczniejsze dla takich malutkich kręgosłupków :tak:

Na wózkach to ja się nie znam.Fajne sa i ładniusie i jak by mi ktoś zasponsorował to chętnie bym sobie wybrała jakiś ciekawy model,ale jakoś nigdy szczególnie mi nie zależało by miec wypasiony wózek.Na tym zawsze oszczędzałam.Mam po starszaku gondole i w spacerówce od niej jeżdziliśmy po wsi po wszystkich wertepach,jest duży,swobodny dla dziecka,ma wszystko co mi potrzebne,wnerwia mnie tylko tak jest przodem do kierunku jazdy to go jakoś przekasza,ściąga troche na środek,ale ja przeważnien Alana woziłam przodem do siebie bo lubię miec brzdąca na oku:tak:Dałam za niego 600zł.Żeby miec coś małego,kupiłam parasolkę,nie pamiętam za ile ale mniej niż 200zł i bardzo dobrze bo Alan lubił treptac na pieszo,nigdy nie słyszałam żeby go nogi bolały,spacerówkę mieliśmy 2 razy w zoo(woziła nasze klamoty)Alan wolał nóżki.I może jeszcze gdzieś ją wziełam z kilka razy ale mały nie chciał jeździc.Każde dziecko inne i byc może Marcel będzie bardzo wózkowy i jeszcze zdanie zmienię i kupię jakąś fajną zwinna spacerówkę;-)

Ostatnia edycja:

Francja elegancja :-D

kto ma termometr bezdotykowy z lidla?
da się tam wyłączyć pikanie???

reklama
Ja mam wózek x-lander x-move i jestem bardzo zadowolona, na razie oczywiście z gondolki, ale spacerówka chyba też mnie nie zawiedzie. Dla mnie najważniejsze były pompowane koła i spacerówka w dwie strony przekładana i regulacja oparcia a nie kubełkowa spacerówka. Poza tym x-lander 2012 ma bardzo ładne żywe kolory :)

Do góry