reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

moge to zamieścić?? może któraś chce?

futerko z HM jak nowe. ubrane 2 razy. nie nosi sladów użytkowania. 12-18 miesiecy tanio oddam.

kurteczka 0-3 jak nowa,
kombinezon stan dobry, oddam za darmo, bez rozmiaru, ale to jakie 80-86
korzuszek stan bdb, tanio, 6-9 george
korzuszek 0-3 byl nowy z metką, Guciu mial raz na sobie, był za mały. NOWY
kurteczka cheerokiee stan idealny. bardzo się sprawdziła na jesien. 0-3
śpioworek prawie nie używany

Ostatnia edycja:
reklama
AXARAI ten lew jest podobnej wielkości a krokodyl przez te nogi duższy ale ogólnie wszystkie zabawki duże i to jest w tym dobre :)
FUTURE jest wątek tutaj
Sprzedam do takich sprzedazy niestety tutaj nie wolno...

PALEMKO ja nie pomogę bo jedyny jaki fotelik moje dzieci miały to ten drewniany ze stolikiem...gdzie swoją drogą Domiś go dostał na chrzest;)

Palma Ja też raczej nie pomogę...wózek i fotelik dla Młodej mam z Graco, jestem meeega zadowolona, no ale to postarszaku, więc teraz już są bardziej wypasione:tak::-D, a krzesełka sama szukam bo Wojtuś swojego używa do rysowania i zabawy (zwykłe drewniane ze stolikiem), chciałabym coś małego i składanego...

reklama
Do góry