reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama

zabaweczka super moj chrzesniak ma podobna, fajnie sie nia bawil

ja poprosze o opinie o tym bo mam zamiar kupic
Inhalatory, Nebulizatory, inhalator : Inhalator Pingwin CN-02 WF, polecany przez Twoja Apteczka : Intec

chyba ze ktos ma inny sprawdzony, i godny polecenia:tak:

i pytanie do mam uzywajacych swoim dzieciom pieluszek wielorazowych , jak sie sprawdzaja?

Doloress jeżeli chcesz sobie wyrobić ładne łydki to polecam :D jeżeli chcesz schudnać niekoniecznie:) przez 2 lata chodziłam regularnie na step i jedyne co to nie mogłam dopiąć się w ani jedne kozaki zimowe:-D

Marlena
ja mam Philipsa polecam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doloress takie stojaki- różne są rewelacyjne
marlena my mamy jeden inhalator na dwie rodziny tez ze smoczkiem itd ale nie taki kolorowy, nie drogi i jest rewelacyjny, jak będziesz chciała to poszukam go na necie[/QUOT

chodzi mi o taki co jest dosc cichy, chociaz wiem ze z tym to jest ogolnie problem:tak: jak znajdziesz to pewnie daj namiar:-)

Merlin co do pieluszek to Chrzestna mojego Jasia używa i jest zadowolona, jej mały ma już prawie 2lata ale na noc mu zakłada jednorazówki bo dużo w nocy siusia, dzisiaj w dd tvn było o nich
proszę:
Wszystko zaczęło sie od... pupy.... - Video Dzień Dobry TVN

INHALATOR my używamy ten, on jest sąsiadów z dołu, ale teraz stoi u mnie i w sumie w dwie rodziny z niego korzystamy często i nic się nie dzieje z nim
SUPER CENA Inhalator INTEC CN-02WD z torbą+PREZENT (2929662340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale ten co pokazała marlena chyba jest tej samej firmy,

marlena ten pokazałaś??
INHALATOR TŁOKOWY INTEC CN-02WF PINGWIN,WYDAJNY (2922909073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Merlin co do pieluszek to Chrzestna mojego Jasia używa i jest zadowolona, jej mały ma już prawie 2lata ale na noc mu zakłada jednorazówki bo dużo w nocy siusia, dzisiaj w dd tvn było o nich
proszę:
Wszystko zaczęło sie od... pupy.... - Video Dzień Dobry TVN

INHALATOR my używamy ten, on jest sąsiadów z dołu, ale teraz stoi u mnie i w sumie w dwie rodziny z niego korzystamy często i nic się nie dzieje z nim
SUPER CENA Inhalator INTEC CN-02WD z torbą+PREZENT (2929662340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale ten co pokazała marlena chyba jest tej samej firmy,

marlena ten pokazałaś??
INHALATOR TŁOKOWY INTEC CN-02WF PINGWIN,WYDAJNY (2922909073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tak ten :-)

dzieki za link;-)

Do góry