Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poproszę kochane o opinie na temat
Stepper skrętny z linkami - Okazje Allegro - CITEAM - Zakupy grupowe
i
Zabawka dla malucha - Okazje Allegro - CITEAM - Zakupy grupowe
Doloress takie stojaki- różne są rewelacyjne
marlena my mamy jeden inhalator na dwie rodziny tez ze smoczkiem itd ale nie taki kolorowy, nie drogi i jest rewelacyjny, jak będziesz chciała to poszukam go na necie[/QUOT
chodzi mi o taki co jest dosc cichy, chociaz wiem ze z tym to jest ogolnie problemjak znajdziesz to pewnie daj namiar:-)
tak ten :-)Merlin co do pieluszek to Chrzestna mojego Jasia używa i jest zadowolona, jej mały ma już prawie 2lata ale na noc mu zakłada jednorazówki bo dużo w nocy siusia, dzisiaj w dd tvn było o nich
proszę:
Wszystko zaczęło sie od... pupy.... - Video Dzień Dobry TVN
INHALATOR my używamy ten, on jest sąsiadów z dołu, ale teraz stoi u mnie i w sumie w dwie rodziny z niego korzystamy często i nic się nie dzieje z nim
SUPER CENA Inhalator INTEC CN-02WD z torbą+PREZENT (2929662340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ten co pokazała marlena chyba jest tej samej firmy,
marlena ten pokazałaś??
INHALATOR TŁOKOWY INTEC CN-02WF PINGWIN,WYDAJNY (2922909073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.